Vil du jobbe i grensesnittet mellom strategi og finans i et av Norges mest innovative konsern?

I Posten Bring AS er vi alltid i utvikling og våre medarbeidere jobber kontinuerlig for at vi skal fortsette å være kundens førstevalg også i fremtiden. Innovasjon, digitalisering og bærekraft preger våre satsningsområder. For å styrke laget søker vi nå en analytisk og fremoverlent Business Performance Manager til vår avdeling Analyse & Controlling. Analyse & Controlling er en del av konsernstab Økonomi & Finans og har ansvaret for performance management i konsernet.

Du vil bli en del av et engasjert og kompetent team på 7 personer. Som Business Performance Manager vil du jobbe med et bredt spekter av oppgaver og sørge for å bistå ledelsen med gode økonomiske analyser- og beslutningsgrunnlag for å sikre lønnsom vekst for konsernet. Du vil bli en viktig bidragsyter for å realisere vårt ambisiøse målbilde for fremtidens virksomhetsstyring i konsernet og du vil få god innsikt i alle forretningsområder i konsernet, inkludert strategi, økonomisk utvikling og operasjonell drift.

Ønsker du å være med på å utvikle morgensdagens Posten Bring og jobbe i grensesnittet mellom finans og strategi kan dette være den rette muligheten for deg!

Arbeidsoppgaver

 • lede initiativer og prosjekter for å videreutvikle performance management i konsernet
 • utarbeide strategiske og finansielle analyser
 • utarbeide lønnsomhetsberegninger og beslutningsrelevant styringsinformasjon for konsernledelsen og styret
 • bidra til månedlig rapportering og oppfølging av konsernets økonomiske resultater, prognoser og KPIer
 • bidra til å gjennomføre målprosess
 • bidra til å effektivisere- og styrke prosesser, tenke nytt og være med å forme fremtidens performance management
 • ad-hoc analyser og prosjekter, herunder konsernstrategi, forretningsutvikling, benchmarking og markedsanalyser


Ønskede kvalifikasjoner

 • høyere økonomisk utdannelse
 • minimum 5 års relevant erfaring fra consulting, controlling, analyse, performance management eller lignende
 • erfaring fra større konsern og/eller konsulentbransjen
 • solid systemforståelse og erfaring med ERP-systemer, Excel og PowerPoint


Personlige egenskaper
For å lykkes i denne rollen må du være analytisk og løsningsorientert. Du er selvgående med høy gjennomføringsevne og opptatt av detaljer. Du tar eierskap til oppgavene dine og evner å se alternative løsninger på utfordringer. Videre trives du godt med å ha en bred kontaktflate i organisasjonen og du evner å bygge gode relasjoner med personer på ulike nivåer.  Du har «drive» og er nysgjerrig, men du forstår likevel viktigheten av at faste periodiske oppgaver blir gjennomført og levert med god kvalitet innenfor gitte tidsfrister.

Hvorfor jobbe i Posten?
Hos oss vil du få rom til å forme din egen hverdag og karriere. I Posten Bring tror vi på at når menneskene som jobber her utvikler seg, kan vi som konsern gjøre det samme. Vi tilbyr deg en stilling der du alltid vil være i utvikling og på vei til nye steder og ansvarsområder. Hos oss vil du bli del av et faglig sterkt kompetansemiljø og hyggelige kollegaer. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og solide forsikrings- og pensjonsordninger. Vi holder til i Posthuset med Oslos beste utsikt!

Posten og Bring har som mål å ligge i forkant av utviklingen i samfunn og marked. Derfor er det viktig at vi ser løsninger der andre ser problemer, og prøver ting andre kanskje ikke tør. Vi er veldig stolte av at vi for fjerde året på rad i mars 2023 ble kåret til Norges mest bærekraftige logistikkselskap! 

Virker dette interessant, ber vi deg, i henhold til GDPR, søke via www.financepeople.no og ikke direkte på e-post til oppgitt kontaktperson. Ved spørsmål kan du kontakte Jannicke H. Lunder på 928 21 239/jannicke.lunder@financepeople.no.

Alle henvendelser behandles konfidensielt. Søknader behandles fortløpende. 

 


Lignende søk: Leder, Transport / Logistikk / Lager