Verdensledende selskap innenfor skipsmegling søker Project /S&P Broker

Hesnes Gruppen er et norsk familieeid selskap med stolte tradisjoner som strekker seg tilbake til 1974. Hesnes Shipping er en del av gruppen og har lang historie som skipsmeglere, med spesialisering innenfor det internasjonale biltransportmarkedet. Selskapet er verdensleder innenfor sitt felt og dekker alle aspekter av markedet over hele kloden og vårt globale nettverk sikrer vår sterke posisjon i markedet. Selskapet holder til på Tenvik, Nøtterøy.


Siden starten har selskapet vært en spesialisert skipsmegler innen global biltransport, og vårt mål er å være en pålitelig og verdiskapende ressurs for våre kunder. Markedet er i endring, og som følge av dette ønsker vi å utvikle vårt selskap ved å tilby enda bedre og mer helhetlig service i årene som kommer. Vi søker derfor en erfaren ‘Project/S&P Broker’ som vil spille en viktig nøkkelrolle i den videre veksten i selskapet. Du vil utvikle prosjekter og jobbe tett med kunder, investorer- og finansinstitusjoner for å etablere optimale finansieringsstrukturer i forbindelse med transaksjoner, hovedsakelig innenfor bilskipsbransjen. Stillingen vil rapportere til daglig leder i Hesnes Shipping.

Ønsker du å jobbe i et dynamisk shippingselskap og få være med å bygge opp et nytt forretningsområde, så kan dette være en spennende mulighet for deg!

Arbeidsoppgaver

  • utvikle og etablere prosjekter hovedsakelig for bilskip, herunder nybygg, finansiering og kjøp/salg
  • bistå med rådgiving ifm. komplekse prosjekter
  • fasilitere alternativ finansiering av bilskip med beskjeftigelse til ulike investorer
  • etablere en portefølje med private og institusjonelle investorer som skal tilbys attraktive investeringsmuligheter med eksponering mot hovedsakelig bilskip
  • være en del av vår kontaktflate mot eksisterende kunder i bilskipmarkedet


Ønskede kvalifikasjoner

  • høyere økonomisk utdannelse
  • minimum 10 års erfaring fra Investment Banking, Corporate Banking, prosjektfinansiering eller lignende
  • erfaring med finansiering av kapitalintensive eiendeler
  • interesse og/eller erfaring fra shipping vil telle positivt, men er ikke et krav
  • god fremstillingsevne på norsk og engelsk, både muntlig og skriftlig


Personlige egenskaper

For å lykkes i denne rollen må du være engasjert og ansvarsbevisst. Du er kommersiell og drives av å bygge langsiktige relasjoner og nettverk. Som person er du proaktiv, fleksibel og trives med høyt tempo. Du er løsningsorientert, kreativ og opptatt av å levere god kvalitet. Du er selvstendig og tar eierskap, samtidig som du har gode samarbeidsevner og trives med å jobbe som en del av et team.

Vi tilbyr

Dette er en unik mulighet til å bli en del av et ledende shippingselskap og få være med på å bygge opp og videreutvikle vår prosjektfinansieringsavdeling. Hesnes Shipping er et solid selskap med engasjerte og kompetente medarbeidere og du vil bli en del av et dynamisk og samarbeidsorientert arbeidsmiljø. Vi ser på våre ansatte som vår største ressurs, har stort fokus på langsiktighet og utviklingen av våre ansatte. Arbeidssted vil være i Tønsberg og noe reisevirksomhet må påberegnes i stillingen.

Virker dette interessant ber vi deg, i henhold til GDPR, søke via www.financepeople.no.Ved spørsmål kan du kontakte FinancePeople ved André Herlofsen på 934 80 266 / andre@financepeople.no eller Jannicke H. Lunder på mobil 928 21 239 / jannicke.lunder@financepeople.no

Alle henvendelser behandles konfidensielt og fortløpende.

Vi håper å høre fra deg!

 


Lignende søk: Bank & Finans, Maritim / Shipping, Transport / Logistikk / Lager