Klar for nytt oppdrag denne høsten?

FinancePeople AS er et spesialisert rekrutterings- og konsulentselskap innenfor økonomi, regnskap og finans. Våre rådgivere er økonomer med relevant erfaring innenfor våre fokusområder. Gjennom våre prosesser vektlegger vi høy kvalitet og verdiskaping - både for våre kunder og kandidater. For mer informasjon, se vår hjemmeside www.financepeople.no.


Har du økonomisk utdannelse og bygget deg en arbeidserfaring innen f. eks regnskap, revisjon, controlling og/ eller finans, så er det å jobbe oppdragsbasert en unik mulighet til å bidra positivt hos våre oppdragsgivere. Et midlertidig oppdrag kan gi interessante muligheter både for å lære mer samt bidra rask med opparbeidet erfaring.

Vi får ukentlig flere spennende forespørsler, hvor det er ulike årsaker til behov for ekstra kapasitet, eksempler kan være; omorganisering, oppsigelse, permisjon/sykdom eller systembytte.

FinancePeople har over ti års erfaring med utleie av konsulenter til interimsoppdrag, hvor vi har spisskompetanse innenfor økonomifeltet til å kartlegge våre kunders behov på kort sikt. 

Kandidater med erfaring fra disse rollene er særlig relevante; 

  • Finance Manager / Økonomisjef / CFO
  • Konsernregnskapssjef
  • Regnskapssjef /- ansvarlig
  • Lønnsjef /- ansvarlig
  • Controller (Business, Group, Financial, Project)
  • Revisor 
  • Business Intelligence / ERP-konsulenter
  • Regnskapskonsulent / - controller

Felles for våre forespørsler er at de krever at konsulenten er operativ innenfor økonomiområdet. 
Lengde på oppdrag kan variere og er typisk mellom 4-12 måneder. 

Virker dette interessant ber vi deg om å registrere din CV (word/pdf format) i vårt system/søke på stillingen eller kontakte oss i FinancePeople ved Kine B. Johansen på tlf 40 64 54 94 / kine.johansen@financepeople.no eller John Fjeldstad på tlf 92 20 66 19john.fjeldstad@financepeople.no

Er du generelt nysgjerrig på generelt hvordan det er å samarbeide med FinancePeople som konsulent så tar vi også gjerne en uforpliktende prat! 


Lignende søk: Konsulent, Leder, Regnskap / Revisjon, Rådgivning / Konsulenter