For ledende nordisk konsulentselskap søker vi nå Accounting & System Controller

Lagre
Du må logge på eller
opprette en konto for å lagre en jobb.

FinancePeople AS er et spesialisert rekrutterings- og konsulentselskap innenfor økonomi, regnskap og finans. Våre rådgivere er økonomer med relevant erfaring innenfor våre fokusområder. Gjennom våre prosesser vektlegger vi høy kvalitet og verdiskaping - både for våre kunder og kandidater. For mer informasjon, se vår hjemmeside www.financepeople.no.


På vegne av vår kunde søker vi nå etter en Accounting & System Controller til deres team i Oslo. Stillingen innebærer blant annet ansvar for konsernets ERP løsning. Konsernet har økonomiavdelinger i flere land i Norden og man vil jobbe tett med kollegaer i disse avdelingene. I denne stillingen vil du drive forbedringsprosjekter og vi ser etter deg som er initiativrik og kan drive prosesser på egen hånd. Stillingen rapporterer til selskapets konsernregnskapssjef.

Ansvar og arbeidsoppgaver:

- Systemeier av konsernets ERP system, herunder;

  • være superbruker
  • drive forbedringsprosjekter
  • on-boarding av nye selskap
  • utvikle brukerveiledninger og annet materiale, og få denne informasjonen ut i organisasjonen

- Ansvar for selskapets holdingselskaper, herunder;

  • månedlig rapportering
  • kontakt med revisor
  • bistå i utarbeidelse av årsrapporter og skattemeldinger

- Bidra i andre relevante prosjekter i konsernets finansavdeling

Ønskede kvalifikasjoner:

  • Høyere økonomisk utdanning innenfor regnskap, økonomi eller finans
  • 3 - 5 års relevant erfaring fra regnskap, controlling og/eller revisjon
  • Solid regnskapsforståelse, erfaring med prosjektregnskap er en fordel
  • Meget god systemforståelse og interesse for det digitale. Erfaring med Power BI er en fordel
  • Meget gode norsk- (eventuelt skandinavisk) og engelskkunnskaper, både skriftlig og muntlig. Forretningsspråket i selskapet er engelsk


Personlige egenskaper:
Vi ser etter deg som er positiv, nysgjerrig og initiativrik. Du er analytisk, nøyaktig og strukturert, samt evner å sette deg inn i nye problemstillinger og systemer. Vi ser etter deg som er operativ med evne til å drive prosesser på egen hånd. At du har gode kommunikasjons- og samarbeidsegenskaper og er en bidragsyter til et godt arbeidsmiljø er også viktig.

Vi tilbyr:
Du kan forvente en rolle med påvirkningsmuligheter hvor du vil være med å utvikle og forbedre våre prosesser. Hos oss finner du et spennende, sterkt faglig og godt miljø med flinke og engasjerte medarbeidere. Vi er opptatt av at alle som jobber hos oss skal ha et godt og sosialt arbeidsmiljø, i tillegg til at vi kan tilby utfordrende oppgaver og faglig utvikling. For øvrig meget konkurransedyktige betingelser.


Virker dette interessant ber vi deg, i henhold til GDPR, søke via www.financepeople.no, og ikke direkte på mail til oppgitt kontaktperson. Ved spørsmål kan du kontakte Anne Hilde Nilsen på 975 89 490/anne@financepeople.no.

Alle henvendelser behandles konfidensielt.

Søknader behandles fortløpende.

Ser frem til å høre fra deg!


Lignende søk: Konsulent, IT / Tech /, Telekommunikasjon, Annet Bransje