Sommervikarer til Finansavisen

Vi søker journalister med økonomisk teft, stor arbeidskapasitet og en god penn. Du får føle næringslivet på pulsen, men det er også rom for andre temaer. Det kreves at man er idérik og har god økonomisk forståelse. Vikariatene gir mulighet til å dekke saker i nyhetsbildet samtidig som man har stor frihet til å jobbe frem egne saker. Finansavisen dekker generelt næringsliv, finansmarkeder, børs og aksjer, samt økonomisk politikk. Vi søker sommervikarer til vår finansredaksjon, nyhetsredaksjon, featureredaksjon og liveredaksjon. Journalistisk erfaring fra studentaviser, lokalaviser og lignende er en fordel, men ingen betingelse.

Sommervikarer finansredaksjon

Ta del i den daglige dekningen av nyheter på og rundt Oslo Børs, samt skriv finansielle nyheter fra inn- og utland. Interesse for aksjemarkedet er en forutsetning.

Sommervikarer nyhetsredaksjon

Bli med i vår dekning av generelt næringslivsstoff, store og små bedrifter, spennende enkeltmennesker og temastoff.

Sommervikarer featureredaksjon

Skriv vår magasindel til lørdag der større intervjuer, lengre reportasjer og mote- og trendstoff inngår.

Sommervikarer liveredaksjon

Følg nyhetsbildet innen børs og næringsliv fra sekund til sekund. Artikler publiseres kontinuerlig på www.finansavisen.no etterhvert som nyheter inntreffer.

For mer info om stillingen ta kontakt med Redaksjonssjef Finans Anders Pedersen-Bjergaard på mail anders.pedersen.bjergaard@finansavisen.no

Om arbeidsgiveren

Finansavisen er en riksdekkende dagsavis med et opplag på 30.000 aviser og rundt 700.000 ukentlige unike brukere på nett. Finansavisen er en del av Hegnar Media og holder til i moderne lokaler ved Smestaddammen i Oslo.


Lignende søk: Annet, Media / Forlag