Kommersiell Associate søkes til ledende rådgivningsmiljø innenfor Corporate Finance

DHT Corporate Finance er et av Norges ledende rådgivningsmiljøer innen M&A, verdivurdering og forretningsutvikling. Gjennom dyp bransjeinnsikt, spesialisert rådgivning og lang erfaring skal vi være den foretrukne partneren for norske SMB-bedrifter. Se vår hjemmeside www.dht.no


DHT Corporate Finance søker en ny medarbeider til rollen som Associate. Vi er en ledende aktør innen finansiell rådgivning og tilbyr skreddersydde løsninger for våre klienter innenfor områder som M&A/ fusjoner og oppkjøp, verdivurdering og forretningsutvikling. Med et dedikert og dyktig team av rådgivere har vi som mål å være den foretrukne partneren for norske SMB-bedrifter.

Som Associate vil du jobbe med en rekke spennende prosjekter innenfor M&A og relaterte områder, inkludert verdivurdering, finansiell modellering, utarbeidelse av investorpresentasjoner og strategisk rådgivning. Du vil bistå erfarne rådgivere med å levere gode løsninger til våre klienter. Du vil få eksponering mot nasjonale og internasjonale kunder og raskt oppleve utvikling i transaksjonsfaget. Den rette personen for rollen har god teknisk kompetanse og en sterk interesse for finans.

Ansvarsområder:

  • utarbeide investorpresentasjoner
  • bidra til strategisk planlegging og rådgivning for klienter
  • utarbeide finansielle analyser og verdivurdering av selskaper
  • utvikle og vedlikeholde finansielle modeller
  • utføre bransje- og markedsanalyser


Kvalifikasjoner:

  • høyere økonomisk utdannelse og sterke akademiske resultater
  • 1-3 års relevant erfaring, men kvalifiserte nyutdannede oppfordres også til å søke
  • analytisk og med gode ferdigheter i Excel og PowerPoint
  • god muntlig og skriftlig formuleringsevne, både på norsk og engelsk
  • kjennskap til finansiell modellering


Personlige egenskaper:
Som person er du selvstendig, initiativrik, strukturert og detaljorientert. Du må kunne jobbe godt på egen hånd, samt være en god relasjonsbygger mot våre ansatte og kunder. Den riktige kandidaten har høy integritet og gjennomføringsevne, er kommersielt anlagt og har en god forretningsmessig forståelse og generell interesse for finans.

Hva tilbyr vi:
For rett kandidat kan vi tilby en variert arbeidshverdag med gode muligheter for faglig og personlig utvikling. Du vil bli en del av et hyggelig arbeidsmiljø preget av stort engasjement. Det tilbys konkurransedyktige betingelser. Arbeidssted vil  være DHT Corporate Finance sine nye lokaler i Parkveien (fra desember 2023).

Virker dette interessant ber vi deg, i henhold til GDPR, søke via www.financepeople.no og ikke direkte på mail til oppgitt kontaktperson. Ved spørsmål kan du kontakte Andreas Kleiven på 948 87 566/andreas.kleiven@financepeople.no eller André Herlofsen på 934 80 266/andre@financepeople.no.


Lignende søk: Konsulent, Bank / Finans tjenester