Business Intelligence Analyst søkes til innovativt techselskap

Tradesolution AS eies av NorgesGruppen, COOP Norge, REMA 1000 Norge og Dagligvareleverandørenes Forening. Tradesolution er et spennende kompetanse- og teknologiselskap som utvikler og drifter tjenester knyttet til salg, logistikk/vareflyt og digitalt innhold for dagligvare- og serveringsbransjen i Norge. Målet er å levere betydelige merverdier og skape store positive ringvirkninger til bransjer, kunder og eiere. Selskapet har i dag ca. 70 ansatte og holder til i moderne lokaler i Ole Deviks vei i Oslo.

Tradesolution har de siste årene hatt en betydelig vekst, og selskapet har investert i utvikling av nye produkt- og tjenesteområder. Selskapet har store vekst- og utviklingsambisjoner for fremtiden. Tradesolution omsatte i 2022 for i overkant av 140 millioner NOK.

Vår visjon er “Dagligvarebransjens foretrukne samarbeidspartner – hver dag”


Tradesolution er et spennende teknologiselskap som opererer i grensesnittet teknologi og retail. Vi har lang erfaring i bearbeiding av store mengder data og har de siste årene satset stort på analyse- og visualisering av data. Vi opplever stor etterspørsel etter våre tjenester og ønsker derfor å styrke laget med en analytisk og forretningsorientert Business Intelligence Analyst. Du vil tilhøre vårt data analytiker-team og være en del av en organisasjon med engasjerte, kompetente og imøtekommende kollegaer.

Er du ute etter en spennende stilling i et innovativt selskap i vekst og har erfaring med Power BI kan dette være den rette muligheten for deg.

Arbeidsoppgaver

  • levere dataanalyser som bidrar til at kundene våre kan optimalisere sin virksomhet
  • utarbeide Power BI Dashboards basert på analyser og innspill fra kunder
  • delta i kundemøter ifm. innsalgsprosesser og videreutvikling av våre tjenester
  • samarbeide på tvers av våre forretningsområder for å utvikle våre prosesser og tjenester


Ønskede kvalifikasjoner

  • høyere økonomisk utdannelse
  • minimum 2-3 års relevant arbeidserfaring, erfaring fra varehandel/dagligvarebransjen vil telle positivt
  • erfaren bruker av Power BI
  • god forståelse for data-modellering
  • gode visuelle og muntlige presentasjonsferdigheter
  • gode norskkunnskaper, skriftlig og muntlig


Personlige egenskaper

For å lykkes i denne rollen er det viktig at du er analytisk av natur og har interesse for behandling av store data mengder, analyse og visualisering. Du er selvstendig og tar ansvar for egne leveranser, samtidig som du har gode samarbeidsevner og trives med å jobbe som en del av et team. For oss er det viktig at du er engasjert, nysgjerrig og brenner for å forstå underliggende forretningsdriver for å kunne levere et best mulig produkt til kundene.

Vi tilbyr
Til rett kandidat kan vi tilby en variert og fleksibel arbeidshverdag med spennende utfordringer i et innovativt miljø. Du vil få muligheten til å knytte mange interessante relasjoner og få unik erfaring fra ulike prosesser og selskaper. Du vil bli en del av et hyggelig og kompetent arbeidsmiljø preget av stort engasjement og arbeidsglede. Tradesolution har stort fokus på tverrfaglig teamarbeid og utvikling av sine ansatte. Selskapet holder til i moderne lokaler på Bryn i Oslo. Det tilbys konkurransedyktige betingelser.

I Tradesolution jobber vi etter følgende verdier: Vi tør å utfordre, vi er lidenskapelige, vi er til å stole på og vi bryr oss!

Virker dette interessant ber vi deg, i henhold til GDPR, søke via www.financepeople.no.
Ved spørsmål kan du kontakte FinancePeople ved Mona Gabrielsen på mobil 917 46 917 / mona.gabrielsen@financepeople.no, eller Jannicke H. Lunder på mobil 928 21 239 / jannicke.lunder@financepeople.no

Alle henvendelser behandles konfidensielt og fortløpende.

Vi håper å høre fra deg!,


Lignende søk: Konsulent, IT / Tech /, Telekommunikasjon