Ønsker du å bli Regnskapssjef hos en ledende bærekraftsaktør?

Ecohz is simplifying the path to net zero.
For over two decades, Ecohz has pioneered the world of renewable electricity. Harnessing that experience, we work to facilitate companies' journey to net zero by tailoring sustainability solutions.

Our environmental toolbox comprises documented renewable energy, carbon credits, biogas, and digital platforms. But more than putting tools at your disposal, we offer a unique blend of expertise and advise you every step of the way.

In short, we are here to make decarbonisation easy because we believe that simplicity enables urgent climate action – and that what is good for the planet is good for your business too.


I styrkingen av selskapets finansielle funksjon ser vi nå etter en faglig sterk regnskapssjef. Selskapet har en ambisiøs vekststrategi som vil innebære organisk vekst og oppkjøp. Du får en bred kontaktflate og vil arbeide sammen med flere fagmiljøer i selskapet, både i og utenfor Norge.

I rollen vil du jobbe med et bredt spekter av oppgaver innenfor regnskap. En sentral del av jobben vil være å sørge for at underselskap fører regnskapet etter samme prinsipper og i tråd med hva som er riktige forretningsmessige vurderinger. Du får ansvar for regnskap fra A-Å, samt et oppfølgingsansvar for regnskapsressurser i utenlandske datterselskap og avdelingskontor. Du blir en del av et lite, men kompetent fagmiljø som utgjør konsernets økonomiavdeling, som sitter sammen med resten av administrasjonen på hovedkontoret i Oslo. Rollen rapporterer til selskapets CFO.

Sentrale ansvarsområder og arbeidsoppgaver:

 • gjennomføre bokføring, avstemming og årsoppgjør
 • være ansvarlig for selskapets regnskapsføring og tilhørende rapportering
 • være kontaktpunkt mot regnskapsførere i selskapets datterselskap
 • utarbeide rapportering av konsernets konsoliderte regnskap
 • bistå med prognose av balanse og kontantstrøm på kvartalsvis basis til ledelsen og styre
 • bistå med relevant myndighetsrapportering, inkl. skatt
 • være konsernets faglige ressurs innenfor regnskap
 • bidra til kontinuerlig forbedring, utvikling og standardisering av rutiner og prosesser
 • prosjekter og ad hoc


Kvalifikasjoner:

 • høyere økonomisk utdannelse
 • relevant erfaring fra tilsvarende stilling, regnskapsbyrå og/eller revisjon, gjerne autorisasjon som regnskapsfører
 • minimum 5 års relevant erfaring fra tilsvarende stilling og/eller revisjon
 • høy faglig kompetanse innen regnskap, skatt og konsernregnskap
 • god skriftlig og muntlig fremstillingsevne både på norsk og engelsk
 • gode datakunnskaper og interesse for systemer
 • kommuniserer flytende på norsk og engelsk, muntlig og skriftlig


Personlige egenskaper:
For å lykkes og trives i rollen er du en fremoverlent, positiv person med høy gjennomføringsevne. Du må være faglig sterk, proaktiv og trives med tempo i arbeidshverdagen. Du må evne å løfte blikket samtidig som du har kontroll på detaljene, og du har en grunnleggende service-minded og løsningsorientert innstilling. Videre er du ansvarsbevisst og forstår viktigheten av kvalitet i leveransene, og du trives med høyt tempo og høye krav. Du motiveres også av å jobbe i et selskap i vekst og bidra til å skape en samlende kultur på tvers av de ulike avdelingene. 

Vi tilbyr:
Til den rette kandidaten kan Ecohz tilby en faglig utfordrende og krevende stilling, med gode muligheter for faglig og personlig utvikling. Du vil få mulighet til å være med å bidra til profesjonalisering av et selskap i kraftig vekst og vil bli en del av et team hvor felles prestasjoner verdsettes høyt. Arbeidsmiljøet er fremoverlent og felles prestasjoner verdsettes høyt. Dine nye kollegaer er hyggelige, engasjerte og dyktige fagpersoner, som hjelper hverandre for å oppnå felles mål. Selskapet holder til i moderne lokaler sentralt i sentrum, og det tilbys konkurransedyktige betingelser.

Virker dette interessant ber vi deg, i henhold til GDPR, søke via www.financepeople.no og ikke direkte på mail til oppgitt kontaktperson. For mer informasjon, ta kontakt med Andreas Kleiven på +47 948 87 566/andreas.kleiven@financepeople.no, eller Henriette Aaberg, på +47 976 15 226/henriette.aaberg@financepeople.no.

 


Lignende søk: Leder, Kraft / Energi, Regnskap / Revisjon