Vil du bli en del av gjengen vår? Bravida søker nå en engasjert Regionscontroller til Oslo Prosjekt

Bravida er Nordens ledende leverandør av service- og installasjonstjenester. Vi tilbyr spesialkompetanse innen teknikkområdene elektro, rør og ventilasjon. På disse teknikkområdene kan vi ta ansvar for hele installasjonsprosessen, fra design og prosjektering til installasjon og service. Bravida tilbyr også tjenester innenfor spesialområder som sikkerhet, sprinkleranlegg, kjøling, elkraft og teknisk bygningsdrift.
Vi kombinerer det store selskapets ressurser med den lokale bedriftens fleksibilitet og nærvær. Totalt har Bravida over 11 000 medarbeidere, i Sverige, Norge, Danmark og Finland. I Norge har Bravida over 60 avdelinger og over 3000 ansatte. Vår ambisjon er å være en fremtidsrettet bedrift som leder an og bidrar til å videreutvikle bransjen. Les mer om oss på våre hjemmesider www.bravida.no.


I Bravida jobber vi som ett team og har det morsomt sammen på jobb. Vi synes det er viktig å hjelpe hverandre, og vi har en åpen og vennlig tone. Dette innebærer også at vi vil ta hånd om deg som medarbeider. Vi er nemlig overbevist om at trivsel og helse, miljø og sikkerhet er viktig for hvordan det går for selskapet.

Når du som medarbeider trives på jobben, kan vi skape store resultater – sammen.

Bravida er Nordens ledende leverandør av service- og installasjonstjenester og tilbyr spesialkompetanse innen teknikkområdene elektro, rør og ventilasjon. Vår nåværende Regionscontroller skal ta fatt på nye utfordringer og kanskje er du vår neste stjerne?

Som Regionscontroller for Oslo Prosjekt og Innlandet vil du være ansvarlig for økonomistyringen i regionens 8 avdelinger (hvorav 4 i Oslo). Dette er en region med flere store prestisjeprosjekter, som Regjeringskvartalet, nye Aker sykehus og Radiumhospitalet. Du vil være en rådgiver og sparringspartner for selskapets ulike funksjoner og avdelinger i økonomiske og strategiske vurderinger. Vi tror du er en person som trives med å sitte tett på driften, som evner å komme med forslag til forbedringstiltak og implementere disse i virksomheten. Rollen inngår i Regionens Ledergruppe og Divisjonens Controllergruppe. Du vil ha fagansvar for 9 økonomer og rapporterer til Økonomisjef - Divisjon Østlandet. Arbeidssted ønskes hovedsakelig at er på regionens nyoppussede kontor i Østre Aker vei i Oslo (min. 3 dager i uken). Det vil være mulig med en hybridløsning på en av de andre avdelingene lokalisert i Lillestrøm, Lillehammer, Hamar eller Raufoss.

Arbeidsoppgaver

 • sikre tidsriktig og nøyaktig økonomistyring for regionen igjennom gode analyser, kontroll og oppfølging
 • beslutningsstøtte og rådgivning for regionsdirektør samt støtte regionens avdelinger
 • fagansvar for regionens avdelingsøkonomer
 • bidra til økt lønnsomhet, identifisere forbedringsmuligheter og følge opp med tiltak
 • gjennomføre prosjektsikring med fokus på prosessetterlevelse og definere risker/muligheter
 • bistå ved anbud, investeringer og aktivt delta ved oppkjøp
 • ansvar for månedlig og kvartalsvis rapportering
 • delta i kvartalsgjennomganger med avdeling, divisjon og land


 Kvalifikasjoner

 • høyere økonomisk utdannelse
 • god økonomiforståelse og erfaring fra controlling med vekt på økonomistyring
 • erfaring fra bygg -og anlegg, samt prosjekterfaring er en fordel
 • gode kunnskaper i Excel og generelt god systemforståelse
 • god muntlig og skriftlig fremstillingsevne på norsk


Personlige egenskaper
Som person har du har du en evne til å få folk med deg, er engasjert og serviceinnstilt. Du har god forretningsforståelse og et ønske om å jobbe tett på drift. Du må være strukturert og ha god gjennomføringsevne, gode kommunikasjonsevner og sterke analytiske ferdigheter. Du jobber godt selvstendig men har gode samarbeidsevner. At du er proaktiv og fleksibel verdsettes også.

 
Vi tilbyr

 • sentral utadvendt og utfordrende rolle i et solid og ambisiøst konsern
 • spennende oppgaver med store muligheter til å påvirke
 • et uformelt og hyggelig arbeidsmiljø med høy kompetanse
 • konkurransedyktige betingelser, gode pensjons- og forsikringsordninger
 • mulighet for parkering


Virker dette interessant, ber vi deg, i henhold til GDPR, søke via www.financepeople.no og ikke direkte på mail til oppgitt kontaktperson. Ved spørsmål kan du kontakte FinancePeople ved Emilie Grønsund på mobil 920 52 534emilie.gronsund@financepeople.no eller Mona Gabrielsen på mobil 917 46 917mona.gabrielsen@financepeople.no

Alle henvendelser behandles konfidensielt.

Søknader behandles fortløpende.

 


Lignende søk: Konsulent, Bygg / Anlegg / Håndverk