Analytisk og forretningsorientert Senior Business Controller

 

Eltel er en ledende leverandør av tjenester innen kritisk infrastruktur som muliggjør fornybar energi og effektive kommunikasjonsnettverk. Eltel designer, planlegger, bygger og drifter nettverk for en mer bærekraftig og tilkoblet verden i dag og for kommende generasjoner.

Totalt har vi ca. 5000 medarbeidere, og i 2022 omsatte selskapet for 823,6 mill. euro. Hovedkontoret ligger i Sverige, og selskapet ble notert på NASDAQ-børsen i Stockholm i 2015. I Norge er vi ca. 900 ansatte, fordelt på 25 kontorer over hele landet. I 2022 omsatte selskapet for ca. 1.8 mrd. kroner. Hovedkontoret i Oslo ligger i Haavard Martinsens vei 30.

Eltel i Norge er sertifisert iht. ISO 14001, ISO 9001 og ISO 45001


Vi søker etter en forretningsorientert og analytisk Senior Business Controller som kan bidra til å styrke vårt Controlling-team. Stillingen vil være rettet mot de største prosjektene i selskapet og du vil være tett knyttet opp mot tilbudsprosesser, og ha et særlig ansvar for kalkyler og andre tilbudsrelaterte dokumenter. Du vil jobbe på tvers av forretningsområder og være en økonomisk og forretningsmessig rådgiver for ledelsen.  Du vil samarbeide tett med og rapportere til Head of Controlling.

Er du ute etter et godt arbeidsmiljø, en spennende stilling og har kunnskap innenfor fagfeltet? Da kan dette være den rette muligheten for deg.

Arbeidsoppgaver

 • bidra til å øke selskapets lønnsomhet gjennom gode lønnsomhetsanalyser & benchmarking
 • delta i tilbuds- og anbudsarbeid, videreutvikle kalkyleverktøy og kvalitetssikre kalkyler
 • delta i, og etter behov lede, prosjekter på tvers av forretningsområder, definert av Head of Controlling og CFO
 • bistå i videreutviklingen av rapporter og verktøy for økonomisk oppfølging 
 • bistå med rapporterer og analyser til ledelsen
 • ad hoc analyser og prosjekter 


Ønskede kvalifikasjoner 

 • høyere økonomisk utdannelse
 • minimum 6 års erfaring fra controlling- eller analyse, evt. annen relevant erfaring
 • erfaring med forretningskontroll, fortrinnsvis fra teknisk- eller prosjektrettet virksomhet
 • erfaring med å vurdere og redusere risikoeksponering er en fordel 
 • erfaren bruker av Excel og andre analyseverktøy 
 • god fremstillingsevne på norsk og engelsk, både muntlig og skriftlig 


Personlige egenskaper
For å lykkes i denne rollen må du være ansvarsbevisst og selvstendig. Du arbeider på en nøyaktig og strukturert måte, og du trives med å jobbe med store mengder tall og data. Videre er det viktig at du er kommersiell, analytisk og har god forretningsforståelse. Du har gode kommunikasjons- og samarbeidsevner og drives av å skape gode relasjoner på alle nivåer av organisasjonen. For oss er det i tillegg viktig at du er engasjert, endringsvillig og ønsker å utvikle selskapet i positiv retning. 

Vi tilbyr 
Vi kan tilby en spennende og variert stilling i et internasjonalt selskap i vekst. Eltel er en attraktiv arbeidsgiver for dyktige medarbeidere med teft og pågangsmot. Du får muligheten til å bli med på laget til en av Norges ledende teleentreprenører, og bli del av et profesjonelt og nytenkende miljø. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser, parkering og gode utviklingsmuligheter i et dynamisk og faglig stimulerende arbeidsmiljø. Vi tror at den beste måten å vokse på som selskap, er å inspirere våre ansatte til å arbeide sammen for å oppnå ambisiøse mål. Vår visjon er å være den beste virksomheten i vår bransje å jobbe i, å samarbeide med og å investere i. Vi håper du vil være med på laget og gjøre denne visjonen til virkelighet.

Hva betyr bærekraft for oss? 
I løpet av de neste 30 årene må verden ha eliminert karbonavtrykket og redusert avfallsvolumet. Eltel opererer i et marked som kan bidra til å nå dette målet. Elektrifisering og digitalisering vil være kjernen i transformasjonsreisen mot et karbonnøytralt samfunn. Dette er både en mulighet og et ansvar. Vi vil fortsette å utvikle innovative løsninger og støtte kundene våre i innsatsen for en bærekraftig fremtid.

Virker dette interessant ber vi deg, i henhold til GDPR, søke via www.financepeople.no. Ved spørsmål kan du kontakte FinancePeople ved Jannicke H. Lunder på mobil
928 21 239/jannicke.lunder@financepeople.no. Alle henvendelser behandles konfidensielt.


Lignende søk: Konsulent, IT / Tech /, Telekommunikasjon, Annet Bransje