Vi søker en strukturert Business Controller med interesse for eiendom

Promenaden Management forvalter og utvikler Norges mest spennende område for shopping, næringslokaler, kontorlokaler og opplevelser midt i hjertet av Oslo. Promenaden-porteføljen er et joint venture som består av ti high street retail eiendommer, varehuset Steen & Strøm og Eger-kvartalet som ligger i Oslos fremste shoppingdistrikt rundt Karl Johans gate. Luksusforhandlere, inkludert Chanel, Gucci, Hermès og Louis Vuitton, ligger i den tilstøtende gaten Nedre Slottsgate.

Promenaden Management har kompetanse innen alle fagområder knyttet til eiendomsforvaltning med spesielt fokus på verdiskapende aktiviteter som utleie av butikklokaler til attraktive konsepter og markedsføring av dette. Vårt mål er å skape Norges mest spennende shoppingopplevelse!

Promenaden Management forvalter eiendommer eiet av MARK eller eiet av fond under administrasjon av MARK. For mer informasjon www.promenadenmanagement.no


Promenaden Management forvalter og utvikler Norges mest spennende område for shopping, næringslokaler og opplevelser midt i hjertet av Oslo. Promenaden forvalter eksklusive shoppinggater som Øvre Slottsgate og Nedre Slottsgate, ærverdige Steen & Strøm og Eger-kvartalet.

Vi er på utkikk etter en strukturert og analytisk Business Controller til å styrke vårt finansteam. Som Business Controller vil du bli en sentral del av finansfunksjonen og jobbe tett både med CFO og Finance Manager. I tillegg til å jobbe tett med ledelsen i Promenaden, vil du også få eksponering mot vår eier; MARK, som er en London-basert investeringsforvalter av eiendommer i verdensklasse.

Har du interesse for eiendom og ønsker å være med på utviklingen av Promenaden så kan dette være en spennende mulighet for deg!

Arbeidsoppgaver

 • bistå i operativ, kvartalsvis- og årlig finansiell rapportering
 • oppfølging og rapportering av KPIer
 • bistå i den årlige forretning- og budsjettplanleggingsprosessen
 • oppfølging av budsjett og analyse av faktiske tall mot budsjett
 • bistå med økonomistyring i utviklingsprosjekter
 • oppfølging av cash flow
 • rapportering til obligasjonseiere i henhold til avtale
 • kontakt med revisor og oppfølging av ekstern regnskapsfører
 • oppfølging av kundefordringer
 • ad hoc analyser og prosjekter

Ønskede kvalifikasjoner

 • høyere økonomisk utdannelse, fortrinnsvis mastergrad
 • 2-5 års arbeidserfaring fra Controlling, revisjon eller lignende
 • erfaring eller interesse for eiendom er en fordel  
 • god systemkompetanse og solide Excel ferdigheter
 • god fremstillingsevne på norsk og engelsk, både muntlig og skriftlig 


Personlige egenskaper

Vi søker deg som er strukturert og som tar eierskap til oppgavene dine, er proaktiv og ansvarsfull. I ditt arbeid er du nøyaktig og verdsetter leveranser av høy kvalitet. Videre er det viktig at du har gode kommunikasjons- og samarbeidsevner og trives med å jobbe som en del av et team. Du er positiv, engasjert og trives i et miljø der du kan bidra med mye. 

Vi tilbyr

Vi tilbyr en spennende og utfordrende stilling i et selskap med vekstambisjoner. Du får muligheten til å bli en del av et team med kompetente og engasjerte kollegaer. Vi kan tilby muligheter for stor faglig- og personlig utvikling for den rette kandidaten. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og holder til i moderne lokaler ved Steen & Strøm. 

Virker dette interessant ber vi deg, i henhold til GDPR, søke via www.financepeople.no. Ved spørsmål kan du kontakte FinancePeople ved Jannicke H. Lunder på mobil
928 21 239/jannicke.lunder@financepeople.no eller John Ola Solheim 909 91 137/john.ola.solheim@financepeople.no. Alle henvendelser behandles konfidensielt.

Vi håper å høre fra deg!


Lignende søk: Konsulent, Eiendom / Eiendomsmegling