Head of Sourcing and Procurement

Lagre
Du må logge på eller
opprette en konto for å lagre en jobb.

Deloitte er en arbeidsplass for fremtiden. Vi er en virksomhet med høyt utdannede mennesker innen mange forskjellige fagfelt som arbeider sammen for å bidra til de beste løsningene for våre kunder. Våre medarbeidere ønsker å være en del av en organisasjon som bidrar til et bærekraftig næringsliv og samfunn; og utgjøre en forskjell. Vi er verdens største leverandør av profesjonelle tjenester innen revisjon, rådgivning og advokattjenester med ca. 1400 medarbeidere i Norge. Deloitte er en internasjonal organisasjon med mer enn 264 000 medarbeidere i over 150 land.

 

Deloitte har hatt en betydelig vekst innenfor forretningsområdet Supply Chain de siste årene, og derfor ønsker Deloitte å styrke teamet.

Teamet består i dag av ca. 25 konsulenter med en felles interesse for å drive forbedringsarbeid innenfor alle deler av verdikjeden. Vi ser etter deg som ønsker å være med på strategiske innkjøpsprosjekter, og som ønsker å ha en ledende rolle i å bygge og videreutvikle teamet.

Digitalisering er et sterkt fokusområde i Deloitte. Riktig kandidat vil få bred eksponering i Deloitte sitt internasjonale miljø innfor Supply Chain Management, og representerer Norge i internasjonale sammenhenger. Kritisk for å oppnå suksess i rollen blir å bygge et internasjonalt nettverk og kunne tilpasse internasjonalt utviklede konsepter til det norske markedet.

Sentralt i rollen er å bygge langsiktige relasjoner til de største og viktigste virksomhetene i Norge, og bygge en fagprofil med anerkjennelse i det norske markedet bl.a. gjennom salgsmøter med potensielle kunder, foredrag og samarbeid med fagorganisasjoner, media og Deloittes eget profileringsarbeid. 

Innenfor rollen så ligger bla følgende hovedelementer:

  • Modenhet og mulighetsanalyser av innkjøpsfunksjonen
  • Transformasjon av innkjøpsfunksjonne
  • Innkjøpsanalyse/kategoristyring og gevinstrealiseringprosjekt
  • Anskaffelse i offentlige virksomheter

For å lykkes i denne rollen krever det sterke kommersielle egenskaper, faglig tyngde innen Supply Chain Management / strategiske innkjøp, samt lederegenskaper til å bygge og utvikle et sterkt konsulentteam innen fagområdet. Vi tror du har høyere utdanning og flere års erfaring fra et anerkjent konsulenthus. Det vil være en fordel med erfaring fra en relevant linjerolle.

Rollen inngår i Deloitte sin ledergruppe innen Supply Chain, og vil ha kommersielt ansvar, med fokus på salg av prosjekter, bygge team og ledelse av de viktigste prosjektene innenfor fagområdet. 

Hvis du har spørsmål om stillingen ta kontakt med Mercuri Urval ved Geir Lislerud tlf. 975 59 052, Tarald Eik Mong tlf. 975 59 054 eller Anders Kleppe Norheim tlf. 975 59 059. For å søke, last opp din CV og tilhørende søknadsbrev snarest, og senest innen 18. november. Alle henvendelser til Mercuri Urval behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor vår oppdragsgiver.


Lignende søk: Annet, Leder, IT / Tech /