Bli med på reisen mot et elektrifisert Europa gjennom solenergi

Otovo er Europas ledende markedsplass for solcelleinstallasjoner til privatpersoner. Vårt mål er å gjøre overgangen til solenergi enkel, billig og tilgjengelig for alle ved hjelp av plattformen vår. Så langt har vi betjent tusenvis av kunder, men vi er langt fra ferdig på vår reise mot et elektrifisert Europa!

Siden etablering i 2016 har vi kommet langt og ekspandert til Sverige, Frankrike, Spania, Italia, Polen, Portugal, Tyskland, Storbritannia, Østerrike, Sveits, Belgia og Nederland. I tillegg driver Otovos programvare plattformen Holu, en Brasiliansk markedsplass.

Otovo er notert på Oslo Børs.


Otovo er i sterk vekst og utvider sitt finansteam i Oslo med en International Accounting Manager. Vedkommende vil ha hovedansvaret for den løpende rapporteringen til konsernets morselskap og vil være en sentral del av den finansielle rapporteringen. I tillegg er det gode muligheter for å bidra til utvikling av konsernets regnskapsfunksjon. Du vil blant annet jobbe tett med ledelsen av den norske virksomheten, med resten av konsernets finansteam i Oslo, samt den delen av regnskapsteamet som er lokalisert i Spania og Polen. Det forventes at rollen gradvis endres til å ha mer controlling preg. Stillingen rapporterer til VP Group Finance i Otovo.

Sentrale arbeidsoppgaver:

  • månedlig avstemming og rapportering, herunder periodiseringer og avsetninger
  • annen lovpålagt rapportering knyttet til finansiell informasjon, skatter og avgifter, herunder rapportering og avstemming av MVA og AGA
  • ansvaret for det løpende regnskapet for konsernets morselskap, Otovo ASA
  • prosjektleder for utvalgte prosjekter knyttet til strømlinjeforming av regnskapsrutiner og prosesser
  • sentral i opplæring av nye teammedlemmer
  • bidra på øvrige prosjekter innen finansområdet

Ønskede kvalifikasjoner:

  • høyere økonomisk utdannelse innen økonomi, revisjon eller regnskap 
  • minimum 5 års relevant erfaring 
  • solid regnskapsforståelse, samt god forståelse innen skatt og avgift
  • gode ferdigheter i Excel og god generell systemkompetanse
  • god muntlig og skriftlig fremstillingsevne på norsk og engelsk

Personlige egenskaper: 
Vi ser etter deg som er trygg i regnskapsfaget og som trives med en dynamisk og variert hverdag. Du er serviceinnstilt, en person som trår til der det trengs, samtidig som du evner godt å prioritere. Videre evner du å jobbe selvstendig og strukturert, samt at du ser verdien av høy kvalitet i leveranser. For å trives og lykkes i rollen må du være positiv, ha gode samarbeidsegenskaper, kommunisere godt med ulike type mennesker med ulik faglig bakgrunn, og trives i en internasjonal setup.

Vi tilbyr:
Til den rette kandidaten kan Otovo tilby en sentral rolle i et internasjonalt konsern i sterk vekst. Du vil få muligheten til å være med på en spennende reise mot et elektrifisert Europa, og det vil være store muligheter for betydelig påvirkning. Du vil bli en del av et dynamisk og uformelt miljø med motiverte og engasjerte kollegaer, og det vil være gode muligheter for både faglig og personlig utvikling.

Virker dette interessant ber vi deg, i henhold til GDPR, om å søke via www.financepeople.no, og ikke direkte på mail til oppgitt kontaktperson. Ved spørsmål kan du kontakte FinancePeople ved Madeleine Bjørkman på madeleine.bjorkman@financepeople.no / 977 67 773 eller Nora Lundstrøm / 482 71 203. Alle henvendelser behandles konfidensielt og søknader behandles fortløpende.


Lignende søk: Leder, Industri / Produksjon, Kraft / Energi