Systemsterk Business Analyst til nyopprettet stilling

DeepOcean Group er en integrert leverandør av sikre, høykvalitets innovative tjenester og tekniske løsninger til subsea-industrien. Basert på en omfattende erfaring tilbyr DeepOcean et bredt spekter av subsea-tjenester innen survey og havbunnskartlegging, subseainstallasjon (SURF), sjøbunnsintervensjon, inspeksjon, vedlikehold og reparasjon (IMR) og fjerningsoppdrag.
Denne sterke tjenesteporteføljen kombinert med en flåte av egne og kontrollerte spesialutstyr og støttefartøy gir DeepOcean mulighet til å sette sammen kosteffektive, skreddersydde løsninger for den enkelte kundes behov.
DeepOcean etterstreber kontinuerlig kundefokus og operasjonell høy klasse, støttet av et globalt team av profesjonelle og erfarne prosjektteam. Selskapet leverer innovative ingeniørløsninger og nøkkelferdig prosjektløsninger for komplekse offshoreoperasjoner.
Selskapet er en effektiv offshore service leverandør med operasjoner i olje & gass, offshore fornybar og kraftoverføringsindustrien med kontorer i Norge, Storbritannia, USA, Nederland, Mexico, Ghana, and Kongo.


Har du erfaring fra økonomi/regnskap og sterk interesse for forretningssystemer? DeepOcean ønsker nå å styrke teamet med en analytisk Business Analyst til nyopprettet stilling hvor du vil operere i skjæringspunktet mellom forretning og IT. Stillingen vil gi mulighet til å få en unik innsikt i alle deler av konsernets virksomhet, og du vil få et bredt nettverk på tvers av alle forretningsenheter og land. Stillingen rapporterer til Business System Manager.

Sentrale arbeidsoppgaver
 

 • delta i utviklingen av konsernets forretningssystemer og -prosesser
 • bidra med innsikt til beslutninger ifm forretningssystemer
 • skape innsikt i forretningssystemets grensesnitt mellom de ulike forretningsområdene
 • være er ressursperson ifm tekniske aspekter ved systemet
 • overvåke systemets ytelse og foreslå operasjonelle prosessforbedringer
 • være support for sluttbrukere i samarbeid med eksterne tredjeparter, herunder utviklere mv
 • utvikle og bygge systemkompetanse i organisasjonen på tvers av forretningsområder
 • innhente forbedringsforslag og -initiativer fra organisasjonen og implementere disse
 • prosjekter og andre ad-hoc oppgaverØnskede kvalifikasjoner
 

 • høyere økonomisk utdannelse, fortrinnsvis mastergrad innenfor økonomi/finans, IndØk e.l. 
 • minimum to års relevant erfaring fra tilsvarende rolle, konsulent og/eller revisjon
 • sterk interesse for forretningssystemer/ERP og gjerne erfaring med BI verktøy
 • god regnskaps- og forretningsforståelse
 • være god til å visualisere og kommunisere
 • meget god muntlig og skriftlig fremstillingsevne, både på norsk og engelskPersonlige egenskaper

Vi søker etter deg som er analytisk, forretningsorientert, systeminteressert og med en sterk vilje og evne til å skape resultater. Du er initiativrik og nysgjerrig av natur, er selvgående og evner å drive prosesser både på egen hånd og i samarbeid med andre. Den rette kandidaten forstår viktigheten av kvalitet i leveransene og trives med høyt tempo og høye krav. For å lykkes i stillingen må du også kunne skape tillit på alle nivåer i organisasjonen gjennom gode relasjonsbyggende egenskaper og et godt humør, og du må du trives i et internasjonalt klima hvor veksten er stor og endringstakten høy.
 

Vi tilbyr

Til den rette kandidaten kan DeepOcean Group tilby en spennende og utfordrende stilling hvor du får være med på videreutviklingen av et internasjonalt konsern i vekst. Det vil være store muligheter for både faglig så vel som personlig utvikling i en stilling som byr på krevende og varierte arbeidsoppgaver. Arbeidsmiljøet beskrives best som fremoverlent og internasjonalt, og er preget av hyggelige, engasjerte og dyktige kollegaer.

Arbeidssted er i utgangspunktet ved selskapets Oslokontor som holder til i flotte og sentralt beliggende lokaler i VIA Vika, men hvis ønskelig kan det for den rette kandidaten være anledning til å ha kontorplass ved en av selskapets andre lokasjoner i enten Bergen, Stavanger eller Haugesund. Det tilbys konkurransedyktige betingelser. 


Virker dette interessant ber vi deg, i henhold til GDPR, søke via www.financepeople.no og ikke direkte på mail til oppgitt kontaktperson. Ved spørsmål kan du kontakte Ulrik Langabø på 930 05 357/ulrik.langabo@financepeople.no.

På grunn av ferieavvikling vil søknader bli behandlet i august. / Due to summer holidays applications will be reviewed in August.

 


Lignende søk: Konsulent, Maritim / Shipping, Olje / Gass