Er du vår neste konsernregnskapssjef- spennende mulighet hos solid eiendomsselskap!

I Nordr inspirerer vi mennesker gjennom bedre boliger. Hos oss blir du en viktig ressurs i et av Nordens største og mest lønnsomme eiendomsutviklingsmiljøer. Vi er et ledende bærekrafts-selskap med 190 ansatte og mer enn 17.000 boliger under utvikling i Norge og Sverige.


Som konsernregnskapssjef vil du håndtere konsernrapportering og kompliserte skatte-, avgifts- og selskapsrettslige forhold gjennom samarbeid med prosjektteam og økonomiavdelingen, innenfor både utvikling, drift og transaksjoner. Samtidig skal konsernregnskapssjefen initiere aktiviteter for kvalitetssikring og effektivisering av prosesser. Konsernregnskapssjefen har ansvar for kontinuerlig optimalisering og utvikling av rapportering-, regnskap-, skatte- og avgiftsmessige forhold. Stillingen rapporterer til CFO for Nordr Norge.

Ansvar og arbeidsoppgaver:

 • håndtere skatte-, avgifts- og selskapsrettslige problemstillinger for Nordr Norge selskapene, innenfor eiendomsvirksomheten ved både utvikling, drift og transaksjoner
 • bidra i prosjektene og forretningsutvikling gjennom å være en relevant sparringspartner i vurderinger rundt regnskap, skatt og avgift for økonomi-, akkvisisjon- og prosjektteamet
 • utarbeide kvartals- og årsrapporter etter både NGAAP og IFRS i samarbeid med relevante støttespillere i avdelingen
 • superbruker og ansvarlig for utvikling av konsolideringssystem
 • ansvarlig kontaktpunkt for revisor på overordnede planlegging og problemstillinger
 • ansvarlig for utarbeidelse av gjennomgående dokumenter i forbindelse med årsoppgjøret
 • følge opp selskapsstruktur og jobbe mot optimalisering av disse (fusjoner, SPV mm)
 • ad-hoc oppgaver innenfor økonomiområdet


Kvalifikasjoner:

 • høyere økonomisk utdannelse, MRR er en fordel
 • minimum 5 til 7 års relevant erfaring fra tilsvarende stilling og/eller revisjon
 • gjerne erfaring fra og/eller interesse for eiendom
 • høy faglig kompetanse innen regnskap, skatt, konsernregnskap, NGAAP og IFRS
 • meget god muntlig og skriftlig fremstillingsevne
 • god systemkompetanse og habil Excel-bruker


Personlige egenskaper:
Den rette kandidaten tror vi har sterke analytiske og problemløsende ferdigheter, med evnen til å tolke komplekse økonomiske data og kommunisere funn effektivt til toppledelsen. Du må være strukturert, med evne til å prioritere og overholde tidsfrister. Videre verdsettes gode kommunikasjons- og mellommenneskelige ferdigheter, med evne til å lede og bygge sterke relasjoner. Vi ser etter deg som trives som faglig spydspiss og er opptatt av å holde deg faglig oppdatert.

Vi tilbyr:
For den rette kandidaten tilbyr vi faglig utvikling og vekst i et solid selskap som ligger i front på bærekraftige løsninger innenfor eiendom. Vi er en sporty gjeng med eget idrettslag. Vi har flotte lokaler med kantine og parkering for de ansatte. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og solide ordninger. Hvis du brenner for konsernregnskap, finansiell rapportering og eiendom, og har kompetansen og erfaringen vi ser etter, oppfordrer vi deg til å søke denne spennende muligheten!
Virker dette interessant, ber vi deg, i henhold til GDPR, søke via www.financepeople.no og ikke direkte på mail til oppgitt kontaktperson. Ved spørsmål kan du kontakte FinancePeople ved Anne Hilde Nilsen på mobil 975 89 490 eller på anne@financepeople.no.

Alle henvendelser behandles konfidensielt.

På grunn av ferieavvikling vil søknader bli behandlet i august. / Due to summer holidays applications will be reviewed in August.


Lignende søk: Leder, Eiendom / Eiendomsmegling