Vil du jobbe som regnskapscontroller innen shipping og offshore?

Pareto Business Management (PBM) er Norges ledende finansielle service- og supportpartner i eiendom og shipping/offshore, med fagspesialister på regnskap, skatt, selskapsrett og teknisk forvaltning som håndterer økonomistyring, regnskap, rapportering og rådgivning. PBM inngår i Pareto-gruppen og jobber tett med Project Finance-avdelingen i Pareto Securities, som er en ledende aktør innen prosjektfinansiering og investeringsbank innen eiendom, shipping, offshore og fornybar energi.


Pareto Business Management (PBM) ønsker nå å styrke sin Shipping- og Offshoreavdeling og søker en nysgjerrig og fremoverlent Regnskapscontroller med sterk interesse for regnskapsfaget. Som Regnskapscontroller i PBM vil du jobbe med regnskap fra «a til å». Du vil både jobbe selvstendig med faglig utfordrende oppgaver og samarbeide med kompetente kollegaer i et meget godt lærings- og arbeidsmiljø.  PBM Shipping og Offshore har i dag en portefølje bestående av ca. 40 ulike prosjekter til en verdi av ca. NOK  11.5 milliarder, og som genererer årlige hyreinntekter på i overkant av NOK 2 milliarder.

Arbeidsoppgaver:

  • utarbeidelse av årsregnskap og ligningspapirer
  • løpende regnskapsførsel og bilagshåndtering
  • MVA-oppgjør
  • remittering og avstemminger
  • koordinering og kommunikasjon med kunder og tredjeparter som teknisk manager, banker, revisor med flere


Ønskede kvalifikasjoner:

  • økonomisk utdannelse
  • 2-3 års relevant erfaring 
  • god regnskapsforståelse og interesse for shipping og offshore
  • god muntlig og skriftlig fremstillingsevne på både norsk og engelsk
  • god kjennskap til Excel


Personlige egenskaper:

Vi søker deg som er nysgjerrig, ansvarsfull, nøyaktig og som har ønske om og evne til å lære. Videre må man fungere godt i team, men må også inneha evnen til å jobbe selvstendig. Det er en fordel om du har interesse for shipping og offshore.

Vi tilbyr: 

Vi tilbyr en variert og utfordrende arbeidshverdag i et faglig sterkt arbeidsmiljø i et attraktivt og solid selskap. I tillegg vil det tilbys god opplæring. Dette er en selvstendig stilling som innehar mye fleksibilitet, samt gode muligheter for karriereutvikling. Det er også muligheter for utvikling innen oppgaver som budsjettering, cash management og lignende. Det tilbys konkurransedyktige betingelser. Pareto holder til i flotte lokaler i Vika. 

Virker dette interessant, ber vi deg, i henhold til GDPR, søke via www.financepeople.no og ikke direkte på mail til oppgitt kontaktperson. Ved spørsmål kan du kontakte Madeleine Bjørkman på 977 76 773/madeleine@financepeople.no eller Mona Gabrielsen på 917 46 917/mona@financepeople.no.

Alle henvendelser behandles konfidensielt.

På grunn av ferieavvikling vil søknader bli behandlet i august. / Due to summer holidays applications will be reviewed in August.

 


Lignende søk: Konsulent, Maritim / Shipping, Olje / Gass