Ønsker du nytt engasjement som regnskapssjef før sommeren?

FinancePeople AS er et spesialisert rekrutterings- og konsulentselskap innenfor økonomi, regnskap og finans. Våre rådgivere er økonomer med relevant erfaring innenfor våre fokusområder. Gjennom våre prosesser vektlegger vi høy kvalitet og verdiskaping - både for våre kunder og kandidater. For mer informasjon, se vår hjemmeside www.financepeople.no.


FinancePeople har over 10 års erfaring med rekruttering til både faste og midlertidige roller, hvor vi har 60-70 konsulenter ute i oppdrag. Vi får løpende inn forespørsler hvor vi har behov for å komme i kontakt med deg som er ledig nå eller kan bli ledig og ønsker å jobbe oppdragsbasert. 

På vegne av våre kunder søker vi nå blant annet etter allsidige og operative regnskapssjefer hvor vi har flere forespørsler med oppstart både før og etter sommeren. Fellesnevneren er regnskapsrapportering og å bistå inn på ulike effektiviseringsprosjekter hvor det er behov for konsulenter med erfaring og systeminteresse. Det er også ofte behov i interimsstillingene at man evner å jobbe operativt i ulike regnskapssystem. Vi har forespørsler både med og uten ledelse samt med ulik lengde (4 -12 mnd). 

Interimsoppdrag kan gi interessante muligheter både for egen karriereutvikling samt å raskt kunne bidra med opparbeidet erfaring. 
 
Eksempel på arbeidsoppgaver:

  • ansvarlig for tidsriktig måneds- og kvartalsrapportering  og overordnet ansvar for økonomisk rapportering til konsern
  • proaktivt avdekke forbedringspotensial, herunder styrking av internkontrollrutiner og prosesser
  • drive digitaliserings- og teknologiprosesser som understøtter automatisering og effektivisering
  • løpende rapportering til myndigheter
  • månedlige avstemminger og rapportering, herunder periodiseringer og avsetninger


Kandidater med følgende kvalifikasjoner er derfor særlig relevante: 

  • høyere økonomisk utdannelse, fortrinnsvis masterutdannelse
  • god regnskapsfaglig kompetanse
  • erfaring med finansiell rapportering
  • interesse for og gode ferdigheter i Excel/Power BI
  • interesse for og kompetanse om vanlig brukte IT-, BI- og ERP-systemer


FinancePeople ønsker både å komme i kontakt med deg som er nysgjerrig på hvordan det er å jobbe med engasjementer i en interimsperiode og deg som allerede jobber som konsulent i oppdrag.  

Virker dette interessant eller om du ønsker en uforpliktende prat om å jobbe som konsulent ber vi deg om å registrere din CV i vårt system, eller kontakte Kine B. Johansen på tlf
40 64 54 94 / kine@financepeople.no eller Ottar Grindheim på tlf 911 10 321 ottar@financepeople.no 


Lignende søk: Leder, Regnskap / Revisjon