Vil du jobbe som Investment Manager med attraktive investeringer som bidrar til det grønne skiftet

Storebrand Asset Management (SAM) er en ledende nordisk kapitalforvalter med over 1000 milliarder kroner til forvaltning. Investeringer i infrastruktur og fornybar energi er et viktig satsingsområde for SAM. Vi har etablert strategiske partnerskap med ledende investorer innen området, samtidig som vi utvikler vårt eget team. Teamet skal nå styrkes med en positiv og analytisk Investment Manager med erfaring fra transaksjonsprosesser innen relevante sektorer.

Teamet du vil bli del av forvalter Storebrand Infrastructure Fund, et fond på om lag NOK 10 mrd. som gjør langsiktige direkteinvesteringer i bærekraftig infrastruktur. Fremover vil det etableres flere fond for å tilby interne og eksterne kunder tilgang til en attraktiv aktivaklasse.


Rollen som Investment Manager vil gi mulighet til å bidra til å videreutvikle infrastruktur som satsingsområde og jobbe sammen med ledende investorer med direkteinvesteringer i infrastrukturprosjekter. Stillingen vil gi gode utviklingsmuligheter, og du vil bli del av et kompetent fagmiljø med inspirerende kollegaer som bidrar til læring og utvikling.
  
 I denne rollen vil du 

  • følge markedet for infrastrukturinvesteringer og utføre analyser ved behov (markedsanalyse, investeringsanalyse, ESG-vurderinger etc.) 
  • utarbeide dokumentasjon og grunnlag for investeringsbeslutninger
  • bidra i transaksjonsprosesser 
  • bidra ved utarbeidelse av rapporter og presentasjoner 

  
Hvem er du?   
Vi tror du vil trives godt og lykkes i denne rollen dersom du har minimum 3 års relevant arbeidserfaring, gjerne fra investeringsmiljø i selskap, investeringsbank, konsulentmiljø e.l. Erfaring med investeringsanalyse og transaksjonsprosesser er sentralt. 

Vi ser etter deg som har en analytisk tilnærming, god tallforståelse og evne til å sette deg raskt inn i problemstillinger. Du må kunne vise til gode akademiske resultater innen relevant område. 
Rollen krever en strukturert arbeidsform og evne til å jobbe selvstendig. I tillegg er god skriftlig og muntlig fremstillingsevne på norsk og engelsk viktig. 


Hvorfor velge Storebrand?
Vi holder til i moderne lokaler på Lysaker, sentralt plassert i nærheten av kollektivtransport, og med god kapasitet på sykkelparkering og garderober. Har du lyst til å trene i idrettshallen, på styrkerommet eller i spinningsalen har vi et mangfoldig aktivitetstilbud i Storebrand Arena. Vi har en svært god pensjonsavtale for alle ansatte, gode forsikringsordninger og mulighet for boliglån med gode renter. Vi er også opptatt av din helse og har gode avtaler hos blant annet lege, fysioterapeut, psykolog og tannlege. 

Virker dette interessant, ber vi deg søke via www.financepeople.no. Ved spørsmål kan du kontakte FinancePeople ved André Herlofsen på 934 80 266 eller på andre@financepeople.no.

Alle henvendelser behandles konfidensielt.


Lignende søk: Bank / Finans tjenester, Leder