Er du i starten av karrieren, sulten på å lære og har en interesse for retail og elektronikk?

Elkjøp er Nordens største aktør innen forbrukerelektronikk og har butikker i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Island og på Færøyene og Grønland. I Norge har vi varehus over hele landet, fra Lyngdal i sør til Hammerfest i nord. Selskapet har lang tradisjon og ble dannet helt tilbake i 1962. I dag er vi totalt 3.500 ansatte som alle jobber mot et felles mål: Å gi våre kunder god verdi for pengene sine, samt en enkel og hyggelig handel. Elkjøp-konsernet er eid av britiske Currys, som er en av verdens største forhandlere innen forbrukerelektronikk.


Vår kunde er markedsleder innen salg av forbrukerelektronikk og som ansatt i Elkjøp Norge vil du bli en del av et engasjert team som hver dag jobber med å tilby gode produkter og service til våre kunder. Økonomiavdelingen i Elkjøp Norge har totalansvar for økonomistyringen i den norske delen av konsernet, og består av seks økonomer inklusive rollen som Financial Controller det nå rekrutteres til. Som Financial Controller hos oss vil du ha spesielt fokus på kostnadssiden og oppfølging av eiendomsmassen vår, men også være en aktiv bidragsyter inn mot andre områder innen den finansielle rapporteringen. Rollen rapporterer til Teamleder Financial Controlling, og blir en av tre finansielle controllere i Elkjøp Norge.

Ansvarsområder 

  • være en sentral bidragsyter i den finansielle rapporteringen, blant annet med fokus på kostnadsoppfølgingen av leieforhold.
  • bistå ved rapportering, budsjett og ved avviksanalyser
  • være en rådgiver og faglig sparringspartner innen regnskap og økonomistyring
  • sikre overholdelse av relevante lover og regelverk knyttet til regnskap, skatt og avgift
  • være en pådriver og bidragsyter for å utvikle og sikre rutiner og prosesser for finansiell rapportering
  • identifisere forbedringsmuligheter innen den finansielle rapporteringen
  • vedlikeholde og videreutvikle rutiner og prosesser, inklusive bidra til opplæring av annet personell
  • avstemming og rapportering av transaksjoner og balansekontoer
  • ad hoc oppgaver og prosjekter


Ønskede kvalifikasjoner

  • høyere økonomisk utdannelse, gjerne med fokus på økonomistyring og regnskap
  • 1-3 års relevant erfaring innen regnskap og rapportering. Nyutdannede med relevant arbeidserfaring oppfordres også til å søke
  • kompetanse innen regnskap, skatt og avgift
  • interesse for relevante IT-systemer, samt god erfaring i Excel og Officepakken
  • flytende muntlig og skriftlig I norsk og engelsk


Personlige egenskaper
Som person er du en god lagspiller som evner å drive prosesser fremover og er opptatt av å nå selskapets og finans’ målsetting på en effektiv måte. Struktur er viktig for deg og du jobber alltid for å levere best mulig kvalitet i arbeidet ditt. Du er en proaktiv ansatt som trives med bredde i dine arbeidsoppgaver. Som ansatt er du nysgjerrig av natur og opptatt av å utvikle både deg selv og andre på teamet ditt. Kjenner du deg igjen i beskrivelsen så kan du være riktig kandidat for oss.

Vi tilbyr
Du vil få en utfordrende og spennende hverdag i et solid selskap med stor endringsvilje og sterke vekstambisjoner. Elkjøp Norge holder til i flotte lokaler i Nydalen. Konkurransedyktige betingelser. 


For ytterligere informasjon er du velkommen til å kontakte John Ola Solheim, Senior Rådgiver i FinancePeople, på mob 909 91 137 eller john.ola.solheim@financepeople.no. Alle henvendelser behandles konfidensielt.


Lignende søk: Konsulent, Varehandel / Kjededrift / Merkevare / FMCG