Vil du jobbe som Konsernregnskapssjef i et internasjonalt og innovativt konsern?

Med virksomhet over hele Europa og i Nord-Amerika er ImmunoPharma gruppen en pålitelig leverandør av kosttilskudd, vitaminer, mineraler og medisinske ernæringsprodukter, solgt både gjennom direkte-til-forbruker-kanaler og nettverksmarkedsføring.

Morselskapet, ImmunoPharma AS, fungerer som en inkubator for nye bedrifter, noe som gjør at vi kontinuerlig kan utvide tilbudene våre og være i forkant av utviklingen i markedet. Vi har en dokumentert suksesshistorie, og vår raske vekst er en bekreftelse på vår forpliktelse til kvalitet, innovasjon og kundetilfredshet.

Med en forventet omsetning på over 800 millioner kroner i 2023, er ImmunoPharma klar for fortsatt suksess. Vi har et talentfullt team på nesten 50 ansatte i Norge, Polen og USA, alle dedikert til å levere høyeste nivå av service og ekspertise til våre kunder.

Enten du leter etter kosttilskudd for å støtte helse og velvære, eller ernæringsprodukter for å håndtere spesifikke helseproblemer, har ImmunoPharma deg dekket. Med vår omfattende produktlinje, kunnskapsrike ansatte og forpliktelse til kvalitet, er vi det foretrukne valget for dine helse- og velværebehov.

ImmunoPharma er et privat selskap med omtrent 300 aksjonærer fra flere land. Styret og ledelsen har vært med selskapet siden begynnelsen i 2009 og er svært engasjert i den fremtidige utviklingen av gruppen.


Vi søker en dyktig og operativ Konsernregnskapssjef til vårt team i ImmunoPharma AS. Rollen er svært operativ og du vil være ansvarlig for å sikre løpende utarbeidelse av konsernregnskap og finansiell rapportering for hele gruppen. Du vil spille en avgjørende rolle i å sikre nøyaktighet og fullstendighet av den finansielle rapporteringen, samt gi innsiktsfulle analyser til toppledelsen for å bidra til vår vekstambisjon. Stillingen vil ha personalansvar for to regnskapsførere og selv rapportere til selskapets CEO.
 

 

Ansvar og arbeidsoppgaver:

  • operativt ansvar for regnskap, konsolidering og finansiell rapportering i ImmunoPharma AS ihht relevant regnskapsstandard (pt NGAAP)
  • utarbeide konsoliderte regnskaper og gi rettidig og nøyaktig finansiell analyse, samt rapportering til toppledelsen og eksterne interessenter
  • utvikle, implementere og vedlikeholde regnskapsprosesser og prosedyrer knyttet til konsernregnskap og finansiell rapportering
  • samarbeide med andre team for å sikre overholdelse av interne retningslinjer
  • ansvar for revisjonsprosessen for de konsoliderte konsernregnskapene og årsregnskapene, i tett samarbeid med eksterne revisorer 
  • kontakt med eksterne parter, herunder banker, myndigheter og andre eksterne rådgivere
  • personalansvar
  • prosjekter og ad hoc


Kvalifikasjoner:

  • høyere økonomisk utdannelse, MRR er en fordel
  • minimum 5 til 7 års relevant erfaring fra tilsvarende stilling og/eller revisjon
  • gjerne erfaring med internasjonal virksomhet
  • høy faglig kompetanse innen regnskap, skatt, konsernregnskap, NGAAP og gjerne IFRS
  • meget god muntlig og skriftlig fremstillingsevne, både på norsk og engelsk


Personlige egenskaper:
Den rette kandidaten tror vi har sterke analytiske og problemløsende ferdigheter, med evnen til å tolke komplekse økonomiske data og kommunisere funn effektivt til toppledelsen. Du må være strukturert, med evne til å prioritere og overholde tidsfrister. Videre verdsettes gode kommunikasjons- og mellommenneskelige ferdigheter, med evne til å bygge sterke relasjoner. Hos ImmunoPharma AS verdsetter vi innovasjon, teamarbeid og faglig utvikling.

Vi tilbyr:
konkurransedyktige betingelser, samt muligheter for avansement og faglig utvikling i selskapet. Hvis du brenner for konsernregnskap, finansiell rapportering og årsregnskap, og har kompetansen og erfaringen vi ser etter, oppfordrer vi deg til å søke om denne spennende muligheten.  Les gjerne mer om våre produkter på noen av våre nettsider, www.eqology.nowww.k2vitamin.nowww.quramin.no eller www.jointfood.com. Morselskapets nettsider www.immunopharma.net, er for tiden under revisjon og er av den grunn ikke helt oppdatert.

Virker dette interessant, ber vi deg, i henhold til GDPR, søke via www.financepeople.no og ikke direkte på mail til oppgitt kontaktperson. Ved spørsmål kan du kontakte FinancePeople ved Mona Gabrielsen på mobil 917 46 917 eller på mona.gabrielsen@financepeople.no.

Alle henvendelser behandles konfidensielt.

Søknader behandles fortløpende.

 


Lignende søk: Leder, Industri / Produksjon, Salg / Markedsføring