Senior regnskapskonsulent til Norges største tannlegekjede

Colosseum Tannlege er Norges ledende leverandør av tannhelsetjenester med nesten 70 klinikker og mer enn 1.000 medarbeidere rundt om i landet. Selskapet tilbyr de beste og mest moderne metodene innenfor alt fra forebyggende tannhelse, tannbehandling, reparasjoner og estetisk tannpleie.

Colosseum Tannlege er en del av Colosseum Dental Group. Colosseum Dental Group er Europas ledende tilbyder av tannlegetjenester. Vi er over 600 klinikker i 11 land. Klinikkene omsetter for over 1100 millioner EURO og sysselsetter mer enn 10 000 behandlere og assistenter. Colosseum Dental Group eies av familien Jacobs, gjennom selskapet Jacobs Holding. Jacobs Holding vier hele sitt økonomiske utbytte til veldedighetsorganisasjonen Jacobs Foundation, som støtter ungdommer og barns utvikling gjennom globale prosjekter.


Vi søker nå en faglig dyktig og selvstendig person til stillingen som senior regnskapskonsulent. Du blir del av et regnskaps- og controllerteam på fem personer ved hovedkontoret i Oslo. Stillingen innebærer varierte regnskapsfaglige oppgaver og forbedringsarbeid relatert til selskapets rutiner, prosesser og systemer. Selskapet skal gjennom flere ulike forbedringsprosjekter som kandidaten vil få mulighet til å delta i. I denne rollen vil du jobbe tett med andre i regnskapsavdelingen og andre ledere i selskapet og bidra til læring på tvers av enheter og land.

Stillingen rapporterer til regnskapssjef.


Sentrale arbeidsoppgaver:

 • utarbeide årsregnskap og ligningspapirer, kontakt med revisor
 • utføre periodiske avstemminger og kontroll av resultat og balanse, herunder sørge for korrekte periodiseringer og avsetninger
 • ansvar for oppfølging av konsernmellomværende
 • videreutvikle og forbedre interne rutiner og prosesser innenfor regnskapsrelaterte områder
 • videreutvikle selskapets nylig implementerte ERP-system
 • overordnet oversikt over innkjøpssystem og journalsystem og deres integrasjon mot ERP system
 • bistå i prosess og dialog i forbindelse med oppkjøp
 • ad hoc regnskapsoppgaver og prosjekter


Ønskede kvalifikasjoner:

 • høyere økonomisk utdannelse, gjerne revisjon eller autorisert regnskapsfører
 • minimum 5 års relevant erfaring fra regnskap og/eller revisjon
 • meget solid regnskapsforståelse
 • sterk systemforståelse og -interesse. Erfaring fra implementering av ERP system er en fordel
 • god muntlig og skriftlig fremstillingsevne på norsk og engelsk


Personlige egenskaper:
Vi ser etter deg som er strukturert og nøyaktig i ditt arbeid, og som trives med en dynamisk og variert hverdag. Du er en person som trår til der det trengs, du er serviceinnstilt og tar initiativ. Videre er det viktig at du er løsningsorientert og evner å jobbe selvstendig, i tillegg til å kommunisere godt med ulike type mennesker med ulik faglig bakgrunn. For å trives og lykkes i rollen, må du være positiv og ha gode samarbeidsegenskaper. Stor arbeidskapasitet og en fleksibel innstilling verdsettes.

Vi tilbyr:
Vi kan tilby en interessant stilling i et internasjonalt selskap i sterk vekst. Vi har et dynamiskmiljø hvor den rette kandidaten vil ha gode muligheter for å utvikle og påvirke stillingen selv. Colosseum Tannlege har et godt arbeidsmiljø som består av engasjerte, sosiale og hyggelige medarbeidere. Selskapet gjennomfører årlig arbeidsmiljøundersøkelse og er sertifisert Great Place To Work. Hovedkontoret ligger sentralt på Majorstua i attraktive og nyoppussede lokaler. Konkurransedyktige betingelser.

Virker dette interessant ber vi deg, i henhold til GDPR, søke via www.financepeople.no, og ikke direkte på mail til oppgitt kontaktperson. Ved spørsmål kan du kontakte Finance People ved Henriette Kjærås Aaberg på mobil 976 15 226 / henriette.aaberg@financepeople.no

Alle henvendelser behandles konfidensielt. Søknader behandles fortløpende.


Lignende søk: Bank & Finans, Spesialist, Helse / Sosial