Regnskapssjef til Norges største tannlegekjede

Colosseum Tannlege er Norges ledende leverandør av tannhelsetjenester med nesten 70 klinikker og mer enn 1.000 medarbeidere rundt om i landet. Selskapet tilbyr de beste og mest moderne metodene innenfor alt fra forebyggende tannhelse, tannbehandling, reparasjoner og estetisk tannpleie.

Colosseum Tannlege er en del av Colosseum Dental Group. Colosseum Dental Group er Europas ledende tilbyder av tannlegetjenester. Vi er over 600 klinikker i 11 land. Klinikkene omsetter for over 1100 millioner EURO og sysselsetter mer enn 10 000 behandlere og assistenter. Colosseum Dental Group eies av familien Jacobs, gjennom selskapet Jacobs Holding. Jacobs Holding vier hele sitt økonomiske utbytte til veldedighetsorganisasjonen Jacobs Foundation, som støtter ungdommer og barns utvikling gjennom globale prosjekter.


Colosseum Tannlege søker en proaktiv, faglig dyktig og sterk leder som vil ha ansvar for regnskap og finansiell controlling i selskapet. Du vil ha ansvar for oppfølging og utvikling av fem medarbeidere, og vi søker etter deg som har evne til å motivere og skape et godt team.  Avdelingen har ansvar for regnskapsføring, konsernrapportering, controlling, treasury og problemstillinger innenfor regnskap og skatt.  Stillingen vil ha en sentral rolle i strømlinjeforming av prosesser og rutiner for å skape synergier og økt effektivitet, herunder digitalisering. Det vil være stor variasjon i arbeidsoppgaver hvor man kan utvikle seg faglig i grensesnittet regnskap/økonomi.

Regnskapssjef vil jobbe tett med CFO og rapportere til han.

Oppgaver:

  • lede og videreutvikle regnskapsavdelingen; herunder personal- og fagansvar
  • delta i og være ansvarlig for konsernrapporteringen, herunder rapportering til Group
  • levere effektive operasjonelle økonomi- og regnskapsaktiviteter gjennom standardisering på tvers av selskapet, herunder utnytte teknologi som automatisering og elektronisk arbeidsflyt
  • sikre god kvalitet, internkontroll og beste praksis i regnskapsprosesser, periodeavslutninger og årsoppgjør
  • ta ansvar for regnskapsmessig håndtering av oppkjøp og andre virksomhetstransaksjoner
  • bistå i Treasury relaterte oppgaver; herunder dialog med hovedkontoret i Sveits
  • rapportere til myndigheter i henhold til lover og pålegg
  • ad hoc prosjekter


Ønskede kvalifikasjoner:

  • høyere økonomisk utdannelse, fortrinnsvis på Mastergradsnivå
  • flere års relevant erfaring fra regnskap
  • erfaring fra ledelse
  • kjennskap til IFRS rapportering er en fordel
  • god system- og prosessforståelse, interesse for digitalisering
  • god muntlig og skriftlig fremstillingsevne både på norsk og engelsk


Personlige egenskaper:
Vi søker deg som har fokus på detaljer, men likevel evner å se det store bildet og har et analytisk tankesett. Du er god til å lede mennesker med evne til å motivere og påse at den enkelte i teamet utvikler sin faglige kompetanse. Du har en iboende nysgjerrighet, stiller spørsmål og søker løsninger og ønsker å forstå forretningen bak tallene. Som person anser du deg selv som fleksibel og er opptatt av at teamet i fellesskap når sine mål. Du samarbeider godt med andre, men er selvstendig og evner å strukturere din arbeidshverdag slik at du fullfører dine oppgaver med beste kvalitet. Du er engasjert, positiv, og du liker å ta initiativ og se nye muligheter. Kjenner du deg igjen i denne beskrivelsen så kan du være rett person for stillingen.
 


Vi tilbyr:
Vi kan tilby en interessant stilling i et internasjonalt selskap i sterk vekst. Vi har et dynamisk miljø hvor den rette kandidaten vil ha gode muligheter for å utvikle og påvirke stillingen selv. Colosseum Tannlege har et godt arbeidsmiljø som består av engasjerte, sosiale og hyggelige medarbeidere. Selskapet gjennomfører årlig arbeidsmiljøundersøkelse og er sertifisert Great Place To Work. Hovedkontoret ligger sentralt på Majorstua i attraktive og nyoppussede lokaler. Konkurransedyktige betingelser.

Virker dette interessant, ber vi deg, i henhold til GDPR, søke via www.financepeople.no og ikke direkte på mail til oppgitt kontaktperson. Ved spørsmål kan du kontakte Henriette Kjærås Aaberg på 976 15 226/henriette.aaberg@financepeople.no.


Lignende søk: Leder, Helse / Sosial