Er du vår nye Nysalgsleder i Oslo - Romerike

Lagre
Du må logge på eller
opprette en konto for å lagre en jobb.

Nordea Oslo søker etter en strategisk, synlig og samlende leder som kan fortsette med å bygge fremtidens bank og hente nye kunder til Nordea.

Vi er i sterk vekst og øker stadig vår markedsandel. Nå satser vi på å forsterke satsingen med lokal leder til teamet vårt for Nysalg i personmarkedet i Regionen Oslo, Romerike og Follo. Arbeidsplass i Bjørvika i Oslo.

Hva ser vi etter?

Vi søker etter en leder som trigges av å bygge en sterk kundekultur, utvikle mennesker, og gjennom sitt samlende og motiverende lederskap forsterke Nordeas lokale posisjon i privatmarkedet.

Gjennom et sterkt fokus på kundetilfredshet, der proaktiv og helhetlig rådgivning står sentralt, vil du bidra til å skape høy lønnsomhet og bærekraftig vekst.

Som leder for Nysalgsavdelingen vil hovedmålet være å hente nye kunder til Nordea gjennom boliglån, og bygge Nordeas ledende Nysalgsavdeling. 

Vi har en viktig rolle i folks liv og hjelper folk med å realisere sine drømmer, enten det er første bolig, å spare til en reise, eller å sikre seg og sine barn om det skulle skje noe uforutsett i livet. Er dette noe du kan identifisere deg med?

Da kan det være deg vi leter etter!

Hva har du med deg?

Sentralt i stillingen står det å være en synlig og profilert leder, skape relasjoner både eksternt og internt. Erfaring fra mediehåndtering og annen profilert aktivitet er en fordel.

Tilknytning til Oslo, Romerike og Follo med kontakter, nettverk og kjennskap til marked og næringsliv, er en stor fordel.

Samarbeid, eierskap, lidenskap, mot. Dette er våre fire kjerneverdier som guider oss i å bli de beste utgavene av oss selv.

For å lykkes i rollen må du ha evnen til å kombinere strategiske og langsiktige prosesser med operasjonelle og «hands-on» oppgaver i det daglige. Du trives med en variert og hektisk hverdag og har relevant ledererfaring med dokumenterte resultater.

Som leder er du tydelig og trygg, med sterke kommunikasjonsferdigheter, og en kommersiell legning.

Vi ønsker oss ledere som

  • Skaper en sterk kundekultur hvor vi hjelper kundene med å realisere sine drømmer.
  • Liker å utvikle mennesker til å realisere sitt fulle potensiale.
  • Er god på å bygge relasjoner og skape samhandling både eksternt og internt.
  • Er opptatt av å levere resultater, og har gjennomføringsevne.
  • Har sterk egen drive, høy integritet og stor arbeidskapasitet.
  • Er nysgjerrig og oppdatert på digitale verktøy og kundetilbud.

Vi ønsker at du har:

  • Bachelor- eller Mastergrad innen økonomi, finans eller fra annet relevant område.
  • Relevant arbeidserfaring og dokumenterte resultater fra salg eller ledelse innenfor finans.
  • Autorisasjoner innenfor sparing, kreditt og forsikring. (Må gjennomføres hvis dette ikke innehas i dag).
  • Sterke kommunikasjonsferdigheter på norsk og engelsk, både muntlig og skriftlig.

Hvis du synes denne beskrivelsen passer på deg, så ta kontakt! 

Neste steg

Stillingen rapporterer til områdeleder i personmarked, Fredrik Fjeld.

Send inn søknaden din senest 29/03/2023. Lurer du på noe eller trenger mer informasjon om stillingen? da kan du kontakte Fredrik Fjeld tlf +47 93403122; mail; fredrik.fjeld@nordea.no.

I Nordea vet vi at en inkluderende arbeidsplass er en bærekraftig arbeidsplass. I Nordea heier vi på mangfold. Vi tror sterkt på at ulike bakgrunner, erfaringer, karakteristika og trekk gjør oss bedre i stand til å tjene kundene og samfunnet for øvrig. Kom derfor akkurat som du er.


Lignende søk: Bank / Finans tjenester, Leder