Er du analytisk av natur og vil være med på reisen for å bli Nordens sky-leder?

 

Cloud Connection (tidligere Økonomibistand) er en ledende leverandør av forretningssystemer i Norge og Sverige. Med utgangspunkt i produkter fra Visma og andre tredjepartsleverandører leverer selskapet programvare, utvikling, rådgivning og konsulenttjenester til bedrifter i alle størrelser. Vårt mål er å være den totale samarbeidspartner innen økonomi, logistikk, HR/lønn og CRM. Selskapets kjerneverdier bygger på at vi skal være engasjerte, utforskende, omsorgsfulle og solide, der fornøyde kunder og ansatte er i fokus. Selskapet er i sterk vekst og har en omsetning på ca. NOK 260 millioner kroner og solid lønnsomhet. Selskapet har 160 ansatte og har PE-selskapet Equip Capital som majoritetseier.


Cloud Connection er en ledende leverandør av forretningssystemer i Norge og Sverige og leverer programvare, utvikling, rådgivning og konsulenttjenester til bedrifter i alle størrelser. Våre over 160 ansatte går på jobb hver dag for å bidra til at kundene skal være de mest fornøyde i bransjen. Sammen med våre partnere og våre kunder skal vi se fremover og bli Nordens sky-leder.
Det viktigste med digitalisering er ikke teknologi, det er menneskene, og vi er stolte av å jobbe med de aller beste.

På bakgrunn av sterk vekst ser Cloud Connection behov for å styrke sin økonomifunksjon med en solid Business Controller. Rollen er nyopprettet, og du vil få muligheten til å definere og utvikle funksjonsområdet sammen med CFO. Som Business Controller hos oss blir du del av et lite, men kompetent økonomiteam og få mulighet til å jobbe med et bredt spekter av oppgaver innen økonomiområdet, som også dekker ESG/bærekraftsarbeid. Du vil bli eksponert for alle deler av virksomheten, mot styret og mot konsernets største aksjonær – Equip Capital. Stillingen rapporterer til CFO og holder til på Helsfyr. 

Hovedansvar og oppgaver

  • økonomisk analyse og beslutningsstøtte for ledelse, datterselskaper og forretningsområder
  • bidra i videreutviklingen av selskapets interne og eksterne rapportering 
  • forbedring og effektivisering av interne rutiner og prosesser
  • strukturering og kvalitetssikring av kundedata og avtaler
  • bidra til utvikling av rapporter i Power BI/andre verktøy
  • forberedelse av styremateriale og andre presentasjoner
  • bidra i prognose -og budsjettprosesser 
  • ad hoc analyser, rapporter og prosjekter


Ønskede kvalifikasjoner:

  • høyere økonomisk utdannelse (bachelor- eller mastergrad innen finans, økonomi, regnskap/revisjon)
  • minimum 2-4 års relevant arbeidserfaring, gjerne fra revisjon eller Controlling
  • positivt med erfaring av utvikling -og effektiviseringsprosesser i en økonomifunksjon
  • god økonomisk, finansiell og strategisk forståelse
  • erfaring fra SaaS basert virksomhet vil være en fordel
  • interesse for IT og digitale løsninger


Personlige egenskaper:
Den ideelle kandidaten er en selvstendig, fremtidsrettet og løsningsorientert person som liker å drive forbedringsprosesser. Videre har du analytiske egenskaper, er strukturert og proaktiv. Det vektlegges at du har god kommunikasjonsevne både muntlig og skriftlig, og at du evner å utfordre i situasjoner der det er nødvendig. 

Vi tilbyr
Cloud Connection tilbyr en sentral og utfordrende stilling i et selskap med vekstambisjoner. Den rette kandidaten vil få stor mulighet for påvirkning og innflytelse gjennom den neste fasen av gruppens reise.
Hvorfor velge oss?

  • Utvikling. Vi setter kunnskap og kompetanse høyt, og vi elsker å lære. Hos oss får du muligheten til å utvikle deg.
  • Fleksibilitet. Vi vet at våre ansatte verdsetter fleksibilitet for å få hverdagen til å gå opp. Vi tilbyr derfor høy grad av fleksibilitet for alle ansatte.
  • Sosialt. Vi arrangerer mange sosiale arrangementer i løpet av året, disse kan være for kontoret, teamet eller for hele selskapet. Her har vi gjort alt fra julelunsj, til 4D Virtual Reality opplevelser og rallykjøring.
  • Personalgoder. Vi har konkurransedyktige betingelser, solid helse-/behandlingsforsikring og gunstige avtaler og rabattordninger.
  • Teknologi. Om du er interessert i teknologi og digitalisering er dette stedet for deg. Vi har stort fokus på teknologiopplæring- og utvikling, i tillegg til å utvikle egen teknologi for mange av våre kunder. Teknologibransjen er i stor utvikling og vi ser på det som vår oppgave å både følge med på, og lede an, utviklingen.


Dersom dette virker interessant, ber vi deg, i henhold til GDPR, om å søke via www.financepeople.no og ikke direkte på e-post til oppgitt kontaktperson. 
Ved spørsmål kan du likevel kontakte FinancePeople ved Emilie Grønsund, Senior Rådgiver i FinancePeople, på mob 920 52 534 eller emilie.gronsund@financepeople.no 

Alle henvendelser behandles konfidensielt.
Søknader behandles fortløpende. 

 


Lignende søk: Konsulent, IT / Tech /, Telekommunikasjon