Ønsker du å bli en del av eiendomsbransjens pionerer?

Malling & Co Forvaltning AS er en del av Eiendomshuset Malling & Co, som er et komplett eiendomshus som kan bistå kundene gjennom hele livssyklusen til en næringseiendom. Malling & Co Forvaltning AS er blant landets mest erfarne og største profesjonelle eiendomsforvaltere av næringseiendom og forvalter i dag eiendomsverdier for mer enn 130 milliarder kroner på vegne av sine kunder fordelt på 2,7 millioner kvadratmeter. Virksomheten ble etablert i 1964 og konsernet har i dag ca. 290 medarbeidere og en omsetning på over NOK 550 millioner.


Malling & Co Forvaltning AS har økonomi- og regnskapsansvar for over 700 eksterne selskap i tillegg til Eiendomshuset Malling & Co med datterselskaper (M&Co). Vi er nå på jakt etter en tillitsskapende og engasjert Senior Regnskapsmedarbeider. Regnskapsmedarbeiderne i Malling & Co Forvaltning AS har ansvar for regnskapsoppgaver som bokføring, remittering og avstemminger for selskaper som forvaltes av M&Co, samt Malling-konsernets egne selskaper. Fordeling av oppdrag skjer etter nærmere angitt arbeidsfordeling mellom regnskapssjef og regnskapsmedarbeidere, i henhold til lister over kunder som hvert regnskapsteam har ansvar for. Videre vil stillingen være tillagt andre oppgaver innenfor fagområdet økonomistyring samt andre løpende oppgaver som til enhver tid kreves utført av avdelingen. Stillingen rapporterer til teamleder. 

Sentrale arbeidsoppgaver: 

 • løpende regnskapsførsel / bokføring, rapportering og oppfølging av enkelte prosjekter
 • oppfølging og kommunikasjon med teamet med tanke på fremdrift og kvalitet
 • MVA-rapportering, inkludert å bistå regnskapssjef med utarbeidelse av justeringsdokumentasjon
 • kvartalsrapportering og årsoppgjør, inkludert balanseavstemminger og fullstendig dokumentasjon
 • budsjettering
 • andre ad hoc regnskapsoppgaver

Ønskede kvalifikasjoner: 

 • økonomisk utdannelse
 • minimum 1 års relevant erfaring 
 • god regnskapsforståelse og interesse for eiendom er en fordel
 • god muntlig og skriftlig fremstillingsevne på norsk
 • god kjennskap til Excel og systemforståelse

Personlige egenskaper:

Vi søker deg som er tillitsskapende, ansvarsfull, nøyaktig og som har ønske og evne til å lære. Videre må du være serviceorientert og evne å samarbeide med andre personer både internt og eksternt, samtidig som du innehar evnen til å jobbe selvstendig. Det kan i perioder være høyt tempo, som igjen stiller krav til en person med god struktur og evne til å planlegge sin egen hverdag. En iboende interesse for eiendom er en fordel.

Vi tilbyr: 

Vi tilbyr en variert og utfordrende arbeidshverdag i et faglig sterkt arbeidsmiljø i et attraktivt og ledende selskap i vekst. Stillingen byr på gode muligheter for både personlig og faglig utvikling hvor du på sikt kan få muligheten til å bli controller eller regnskapssjef. I tillegg vil du få jobbe sammen med dyktige og engasjerte kollegaer. Vi har konkurransedyktige betingelser og meget sentral beliggenhet i flotte nyoppussede lokaler i Vika. 

Virker dette interessant, ber vi deg, i henhold til GDPR, søke via www.financepeople.no og ikke direkte på mail til oppgitt kontaktperson. Ved spørsmål kan du kontakte Madeleine Bjørkman på 977 76 773/madeleine@financepeople.no eller Anne Hilde Nilsen på 975 89 490/anne.hilde.nilsen@financepeople.no.

Alle henvendelser behandles konfidensielt.


Lignende søk: Konsulent, Eiendom / Eiendomsmegling