Klar for neste steg i karrieren som en allsidig Controller i IT-konsulentselskap?

Lagre
Du må logge på eller
opprette en konto for å lagre en jobb.

Boitano er et IT-konsulentselskap og i tillegg har vi siden oppstarten i 2018 investert i en rekke start-ups og gründerbedrifter og hjulpet disse på vei. Noe av det som skiller Boitano fra konkurrentene er nettopp den unike muligheten til å jobbe med alt fra startups til de større og kjente selskapene. I Boitano Oslo er vi nærmere 50 ansatte og med Stavanger-avdelingen og Kodebyraaet vil vi være over 70 ansatte.


Boitano er IT- selskap som balanserer på to ben, det ene benet er bunnsolid med 70 IT konsulenter ute i oppdrag på spennende prosjekter og med det andre benet dypper vi tåen i venturesfæren der vi investerer hele overskuddet vårt i andre tidligfase selskaper. Nå er Boitano på jakt etter en allsidig controller som vil være med på en fartsfylt reise og jobbe bredt innenfor økonomi/regnskap i en nyopprettet rolle. Her vil du virkelig få mulighet til å forme rollen som controller/økonomiansvarlig. Som eneste på økonomi i Boitano vil du få jobbe bredt med blant annet regnskap, prosesser, rapportering, system samt ulik bistand til porteføljeselskapene.

For å trives i rollen må du like å være «hands on» med det operasjonelle, samtidig som du må evne og utvikle gode prosesser, rutiner og systemer for å bygge en effektiv økonomifunksjon som passer til Boitano i ulike faser på den videre reisen. Stillingen rapporterer direkte til konsernsjef og sitter på kontoret sentralt i Oslo.

Arbeidsoppgaver

 • ansvarlig for regnskap og controlling, herunder bilagsføring, lønn, bankavstemming, mva og skatt
 • ansvarlig for årsoppgjør sammen med revisor
 • gjennomføring av prognose- og budsjettprosesser
 • periodisk rapportering til styret
 • bistå porteføljeselskaper med kapitalstruktur, forretningsmodeller og forretningsutvikling
 • utvikle rutiner, prosesser og systemer, inkludert forbedre og digitalisere manuelle prosesser
 • ad hoc prosjekter og analyser

Ønskede kvalifikasjoner

 • høyere økonomisk utdannelse, mastergrad er en fordel
 • minimum 2-5 års relevant arbeidserfaring, fra regnskap, revisjon, controlling eller tilsvarende
 • solide ferdigheter i Excel
 • IT- og systeminteresse

Personlige egenskaper
Den ideelle kandidaten er forretningsorientert, fremtidsrettet og har et sterkt fokus på kvalitet. Videre er vedkommende selvstendig, driftig og har evnene til å få ting til å skje. Den rette kandidaten utviser et stort engasjement for det han/hun holder på med, er trygg på seg selv og har evnen til å skape tillit gjennom gode relasjonsbyggende egenskaper. I tillegg må kandidaten evne å utfordre leder og resten av teamet på områder som involverer økonomifunksjonen.

Vi tilbyr
Vi tilbyr en spennende stilling i et dynamisk arbeidsmiljø. Stillingen vil by på både utfordrende arbeidsoppgaver og både personlig og karrieremessig utvikling for den rette kandidaten. Vi har årlige utenlandsturer og masse sosiale happenings. Konkurransedyktige betingelser.

Virker dette interessant, ber vi deg søke via www.financepeople.no. Ved spørsmål kan du kontakte FinancePeople ved Andreas Kleiven på 948 87 566 eller på Andreas.Kleiven@financepeople.no. Alle henvendelser behandles konfidensielt.


Lignende søk: Konsulent, Rådgivning / Konsulenter