Har du erfaring med regnskapsførsel eller revisjon og vil jobbe som Financial Controller?

 

House of Control har produkter som gir full kontroll på kontrakter og fremtidige forpliktelser. Med avtalehåndtering og IFRS 16-rapportering får CFO'er den brukervennlige teknologien hen trenger for å kutte kostnader, spare tid, redusere risiko og forbedre compliance. Våre produkter blir brukt av 2700+ kunder i mer enn 65 land. I 2022 ble House of Control en del av Visma-konsernet, Europas ledende leverandør av core business programvare, noe som styrker vår posisjon i markedet både nasjonalt og internasjonalt ytterligere.


House of Control er på jakt etter en kompetent økonom som kan fylle rollen som Financial Controller. Som Financial Controller vil du være en viktig bidragsyter i House of Control økonomi-team og bidra til videreutviklingen av selskapets økonomi- og finansfunksjon. Du trives med varierte oppgaver i en liten økonomiavdeling, bestående av totalt 3 medarbeidere. Stillingen rapporterer til selskapets Head of Finance and Controlling.

Sentrale arbeidsoppgaver:

 • løpende kontakt med regnskapskontorer i Norge, Sverige og Danmark 
 • delta i månedsavslutning, herunder sørge for korrekte avstemminger, avsetninger og periodiseringer
 • månedlig rapportering til Visma sentralt
 • bidra i utvikling av selskapets internkontroll med utvikling, implementering og oppfølging av kontroller
 • bidra løpende vurderinger av regnskaps-, skatte- og avgiftsmessige problemstillinger
 • ad hoc rapportering og prosjekter


Ønskede kvalifikasjoner:

 • høyere økonomiske utdannelse, bachelor eller master innen finans, regnskap og/eller revisjon
 • 1-2 års relevant erfaring fra revisjon eller regnskap
 • god regnskapsforståelse
 • gode ferdigheter i Excel og generelt god systemkompetanse
 • god muntlig og skriftlig fremstillingsevne på norsk/nordisk


Personlige egenskaper:
For å lykkes og trives i rollen må du være strukturert, nøyaktig, proaktiv og en god gjennomfører. Du må ha god forretningsforståelse og en kommersiell legning. At du er serviceinnstilt og har en positiv innstilling til oppgaver er viktig, og du må trives med endringer og vekst. Rollen setter krav til å kunne jobbe både selvstendig og i samarbeid med andre.


Det tilbys:
En sjelden mulighet i et fleksibelt og godt arbeidsmiljø som best beskrives som profesjonelt uformelt. Vi er en gjeng dyktige og engasjerte ansatte, fordelt på kontorer i Norge, Sverige og Danmark. Vi er stolte av kulturen vår, hvor mulighet til å påvirke, profesjonalitet, genuint engasjement og humor står i fokus. Stillingen byr på svært gode muligheter for så vel faglig som personlig utvikling, og det tilbys konkurransedyktige betingelser. Arbeidssted vil være på Høvik i Bærum hvor vi har godt med parkeringsplasser og kort vei til Høvik togstasjon. Kontorene våre er en sosial arena, hvor vi gjerne møtes for en is ved isdisken. Høres dette ut som en god match for deg?

Vi setter pris på om du, i henhold til GDPR, søker via www.financepeople.no og ikke direkte på mail til oppgitt kontaktperson. Ved spørsmål kan du kontakte FinancePeople ved Mona Gabrielsen på mobil 917 46 917 eller på mona.gabrielsen@financepeople.no

Alle henvendelser behandles konfidensielt.

Søknader behandles fortløpende.

 


Lignende søk: Bank & Finans, IT / Tech /, Telekommunikasjon