Senior Business Controller

NCC er ett av Nordens ledende selskaper innen bygg og anlegg, infrastruktur og eiendomsutvikling med en årlig omsetning på SEK 57 milliarder og over 16.300 ansatte i 2018. NCC er børsnotert på Nasdaq Stockholm.

 

I NCC er vi dristige nok til å tro at vi kan forandre verden til det bedre. En jobb hos oss krever at du bidrar til smarte løsninger, har gode samarbeidsevner og kan håndtere en rekke ulike utfordringer. Vi liker å se våre medarbeidere vokse og vi tror at man gjør det best i et kompetent og støttende miljø. Om du vil være med å bygge en bedre og mer bærekraftig fremtid er du velkommen til oss!

 

 

Forretningsområdet NCC Property Development er en Nordisk organisasjon som har spesialisert seg på utvikling, utleie og salg av kommersielle eiendommer i definerte vekstområder.  NCC Property Development omsatte for cirka 2,1 MRD i 2018 og har 100 medarbeidere i Norden. I Norge er vi 10 dedikerte medarbeidere som jobber med spennende eiendomsprosjekter. Gjennom kundetilpassede konsepter og moderne arbeidsmetoder kan vi tilby en spennende jobb i et utviklende miljø.

 

Vi ser positivt på fremtiden og er stolt over det ansvaret vi har fått for flere spennende prosjekter i vår nordiske region. NCC Property Development (PD) har høye ambisjoner om vekst, og søker etter en engasjert Senior Business Controller som skal være med å bygge opp og utvikle PD Norges økonomifunksjon. Du vil bli del av ledergruppen i NCC PD og rapportere til administrerende direktør.

 

 

Her er dine nye utfordringer

 

I rollen som Senior Business Controller vil du være en proaktiv sparringspartner og støtte forretningsområder overfor ledelsen og eiendomsutviklere. Du vil ha ansvaret for drift og utvikling av NCC Property Development sin controllerfunksjon i Norge, og bidra til å videreutvikle forretningsområdet kommersielt fremover.

 

 

Sentrale ansvar- og arbeidsoppgaver

 

- Overordnet ansvar for økonomi og rapportering

- Budsjett og prognosearbeid

- Analyser, kostnadskontroll og risikovurderinger

- Forretnings- og ledelsesstøtte inkludert transaksjoner og finansiering

- Videreutvikling av PDs forretningsmodeller iht. etterspørsel og endringer

- Bidra i IT-prosjekter. Det vil implementeres nye økonomistyringssystem

- Delta i strategi og styrearbeid

- Delta i investeringsråd og prosjekter

- Pådriver for forbedringsarbeid tilknyttet controllerfunksjonen

 

 

Vi tilbyr

 

I NCC kommer du til et selskap med gode verdier, høy miljøbevissthet og et sterkt ønske om å lykkes. Dette bidrar til at vi har mange fornøyde og stolte ansatte. Vi tilbyr våre medarbeidere konkurransedyktige betingelser og gode utviklingsmuligheter i et spennende arbeidsmiljø.

 

Arbeidssted for denne stillingen vil være ved vårt flotte hovedkontor på Brynseng i Oslo. Noe reising må påregnes innenfor vårt nordiske forretningsområde.

 

 

Din erfaring og kompetanse

 

Vi søker deg som er utdannet siviløkonom eller tilsvarende. Du har minimum 5-8 års erfaring fra business controlling, budsjettering og rapportering i komplekse virksomheter. Erfaring fra bygg- og eiendomsbransjen er en fordel, men ikke et krav. Du har jobbet med prosjektfinansiering og er vant til å ha dialog med banker. Du har god IT- og systemkompetanse og er flytende i både norsk og engelsk. I tillegg har du erfaring med strategisk planlegging med god kompetanse innen analyser og prognosearbeid, samt budsjettering og rapportering.  

 

For å trives i rollen og lykkes i NCC er det viktig at du er grunnleggende trygg, har høy arbeidskapasitet og evner å skape innflytelse. Du får rom til å påvirke og det er viktig at du evner å kommunisere og utfordre organisasjonen på en hjelpsom måte. Vi ser etter deg som har et kommersielt fokus, er resultatorientert og liker nye utfordringer. I tillegg legger vi stor vekt på personlige egenskaper som analytiske evner, nøyaktighet, proaktivitet og høy gjennomføringsevne.

 

 

Har du spørsmål vedrørende stillingen, ta gjerne kontakt med rekrutteringsrådgiver Marta Orleanski, marta.orleanski@no.experis.com/ 4145 4457 eller Sissel T. Melkild, sissel.melkild@no.experis.com/ 40639890. Registrer din søknad med søknadsbrev, CV og vitnemål nedenfor.

 

 

Søknadsfrist: 30.oktober. Søknader vil bli behandlet fortløpende.

 

På denne rekrutteringen utføres bakgrunnssjekk av kandidater.

 

Vi ser frem til å høre fra deg!


Lignende søk: Leder, Bygg / Anlegg / Håndverk