Group Financial Controller til børsnotert konsern i vekst

Lagre
Du må logge på eller
opprette en konto for å lagre en jobb.

 

Komplett Group ASA er Nordens største netthandelsaktør innen forbrukerelektronikk, og tilbyr et av markedets bredeste utvalg av produkter og bedriftsløsninger. Gjennom våre velkjente merkevarer Komplett, NetOnNet, Webhallen og Itegra betjener vi kunder på tvers av B2C, B2B og distribusjonssegmentet.

Konsernet opererer med en effektiv og skalerbar forretningsmodell som er anerkjent som bransjens mest kostnadseffektive. Flere tiår med netthandelserfaring, kompetanse og kundefokus har gitt Komplett Group en lojal og voksende kundebase - over 1,6 millioner kunder betjenes fra våre 10 nettbutikker, 17 fysiske butikker og 29 selvbetjeningslokalsjoner og lagerbutikker. Vår fleksible logistikk- og leveringsplattform setter oss helt i front når det kommer til hjemleveringsløsninger og levering samme dag.

Komplett Group ASA har hovedkontor på Lysaker og er notert på Oslo Børs. Konsolidert omsetning i 2022 var på NOK 14,6 milliarder og konsernet har 1 668 engasjerte ansatte.


Komplett Group har markedsledende vekst og ønsker å styrke økonomifunksjonen med en fremoverlent, operasjonell og faglig sterk Group Financial Controller til nyopprettet stilling. Stillingen vil være ansvarlig for den finansielle rapporteringen for gruppen sammen med Head of Group Controlling og være en sentral bidragsyter i konsernregnskapsfunksjonen som besørger konsolidering, konsernregnskap og børsrapportering. Videre er Group Controlling-funksjonen en viktig bidragsyter inn mot øvrige økonomifunksjoner i konsernet, og du vil få mulighet til å påvirke utviklingen av konsernregnskapsfunksjonen i et nordisk konsern i vekst. Som Group Financial Controller vil du få jobbe på tvers av landegrenser og ha en bred kontaktflate i alle deler av konsernet. Stillingen rapporterer til Head of Group Controlling.

Sentrale ansvarsområder og arbeidsoppgaver
 

 • være en sentral bidragsyter i gruppens finansielle rapportering, herunder månedlig styrerapportering, kvartalsrapportering til børs og utarbeidelse av årsrapport
 • delta i utarbeidelsen av konsernets konsoliderte regnskap, inkludert balanse og kontantstrømoppstilling
 • støtte økonomifunksjonene i konsernets datterselskap og underkonsern
 • være en ressursperson i behandling av regnskaps-, IFRS- og skattemessige problemstillinger
 • bistå i impairment testing og PPA ifm oppkjøp
 • utvikle og sikre etterlevelse av selskapets ICFR
 • bidra til å utvikle og sikre etterlevelse av regnskapsprinsipper for konsernet, inkludert IFRS compliance og implementering av nye regnskapsstandarder
 • være ansvarlig for konsernets konsolideringsverktøy
 • bidra til kontinuerlig forbedring og utvikling av rutiner og prosesser
 • prosjekter og ad hoc


Kvalifikasjoner

 • høyere økonomisk utdannelse, MRR er en fordel
 • minimum 5 års relevant erfaring fra tilsvarende stilling og/eller revisjon
 • høy faglig kompetanse innen regnskap, skatt, konsernregnskap, IFRS mv.
 • erfaring fra konsolidering og konsolideringssystemer og generelt god systemforståelse
 • meget god muntlig og skriftlig fremstillingsevne, både på norsk og engelsk


Personlige egenskaper

For å lykkes og trives i rollen må du være faglig sterk, strukturert, proaktiv og ha høy gjennomføringsevne. Du må evne å løfte blikket samtidig som du har kontroll på detaljene, og du har en grunnleggende positiv og løsningsorientert innstilling. Videre er du ansvarsbevisst og forstår viktigheten av kvalitet i leveransene, og du trives med høyt tempo og høye krav. Sterke samarbeids- og kommunikasjonsegenskaper vektlegges tungt, samtidig som du evner å levere selvstendig.


Vi tilbyr

Til den rette kandidaten kan Komplett Group tilby en faglig utfordrende og krevende stilling hvor du får være med på videreutviklingen av et nordisk konsern i vekst. Det vil være store muligheter for både faglig så vel som personlig utvikling i en stilling som byr på krevende og varierte arbeidsoppgaver. Arbeidsmiljøet beskrives best som dynamisk, og er preget av hyggelige, engasjerte og dyktige kollegaer. Komplett Group holder til på Lysaker, og det tilbys konkurransedyktige betingelser.

Virker dette interessant ber vi deg, i henhold til GDPR, søke via www.financepeople.no og ikke direkte på mail til oppgitt kontaktperson. Ved spørsmål kan du kontakte Ulrik Langabø, Partner i FinancePeople, på
930 05 357/ulrik.langabo@financepeople.no eller Henriette Kjærås Aaberg, Partner i FinancePeople, på 976 15 226 / henriette.aaberg@financepeople.no.


Lignende søk: Konsulent, Varehandel / Kjededrift / Merkevare / FMCG