Nyopprettet stilling som økonomisjef til Rush TRAMPOLINEPARK

Rush har etablert seg som Norges ledende aktør innen trampolineparker.
Selskapet har innendørs aktivitetssentre med trampoliner, skumgroper og andre fysisk utfordrende elementer på vegger og gulv. Her kan både barn og voksne utfordres med spretne aktiviteter og høye triks.

Rush åpnet Norges første store trampolinepark i Oslo juni 2016 og har i dag totalt 6 parker i Norge, en i Danmark og flere under bygging.

Parkene har egen kafé og arrangerer bursdagsfester, utdrikningslag og andre arrangementer for skoler, foreninger og bedrifter. Vårt mål er å være den kuleste opplevelses- og aktivitetsparken.


På grunn av sterk vekst ønsker Rush Trampolinepark å styrke sin økonomifunksjon og søker nå etter en økonomisjef til kontoret i Bærum. Stillingen inngår i selskapets ledergruppe og rapporterer til daglig leder. Vi søker etter en forretningsorientert og faglig dyktig økonomisjef som kan bidra til å videreutvikle et selskap i sterk vekst og med store ambisjoner, både nasjonalt og internasjonalt. Økonomisjefen vil ha det overordnede ansvaret for selskapets økonomifunksjon, regnskap og finansiering. Med en ambisiøs vekststrategi vil økonomisjefen ha en sentral rolle i utviklingen av selskapet, både operasjonelt og forretningsmessig, og vil således være en viktig sparringspartner for daglig leder og styret. Selskapet er eid av et PE-fond.
 
Arbeidsoppgaver

  • overordnet ansvar for økonomifunksjonen
  • rapportering til ledelse, styret og eiere
  • månedsvis avslutning og rapportering av regnskap
  • ansvarlig for budsjetter, prognoser og likviditetsstyring
  • utvikle, følge opp og analysere KPI'er for eksisterende og nye parker
  • bidra til kontinuerlig utvikling av selskapets systemer, prosesser og rutiner innenfor økonomi og IT
  • ansvarlig for selskapets løpende oppfølging av bankforbindelser
  • sikre god internkontroll og overholdelse av offentlige lover, forskrifter og god regnskapsskikk
  • i samarbeid med øvrig ledelse; være med å videreutvikle det forretningsmessige konseptet og få og ta ansvar for diverse operasjonelle prosjekter

 
Ønskede kvalifikasjoner
Du har høyere økonomisk utdannelse, erfaring fra revisjon og/eller en operativ økonomifunksjon. Selskapet har fokus på digitalisering av flest mulig rutiner og prosesser, og følgelig har den rette kandidaten også en sterk interesse for IT og digitalisering. Arbeid med ulike økonomiske analyser, interne forbedringsprosjekter, lønnsomhetsutvikling og strategiarbeid sammen med ledergruppen er sentrale områder i rollen som økonomisjef.
 
Personlige egenskaper
Du er resultat- og løsningsorientert med gode kommunikasjonsevner, er initiativrik og evner å ha et helhetlig tankesett for økonomiområdet samtidig som du evner å være operasjonell. For å lykkes og trives i rollen må du ha en kommersiell og forretningsorientert legning, god tallforståelse og et ønske om å skape gode resultater. Du er fokusert på samarbeid, det å spille hverandre gode og har evnen til å skape tillit gjennom gode relasjoner med de rundt deg. At du er sterk på gjennomføring og opptatt av struktur og kvalitet i leveransene er en selvfølge, og det samme er høy arbeidskapasitet og evne til å ha mange baller i luften samtidig i en hektisk hverdag. En positiv og lagorientert holdning vil også være viktig for å bli en sentral del av miljøet i selskapet.
 
Vi tilbyr
Til den rette kandidaten tilbys det en spennende og utfordrende stilling i et ambisiøst selskap i vekst med både faglige og personlige utviklingsmuligheter. Miljøet er godt preget av engasjerte medarbeidere og profesjonalitet. Den riktige kandidaten forventes å vokse sammen med selskapet og ta en tydelig CFO-rolle på sikt. Konkurransedyktige betingelser som inkluderer mulighet til investering i selskapet for å ta del i selskapets verdiutvikling og vekst.
 
Har du spørsmål til stillingen, ta gjerne kontakt med FinancePeople ved André Herlofsen på tlf. 934 80 266 eller andre@financepeople.no. Alle henvendelser behandles konfidensielt.

Vi behandler alle søknader fortløpende


Lignende søk: Annet, Leder, Annet Bransje