Er du analytisk anlagt og ønsker et lengre engasjement?

Lagre
Du må logge på eller
opprette en konto for å lagre en jobb.

FinancePeople AS er et spesialisert rekrutterings- og konsulentselskap innenfor økonomi, regnskap og finans. Våre rådgivere er økonomer med relevant erfaring innenfor våre fokusområder. Gjennom våre prosesser vektlegger vi høy kvalitet og verdiskaping - både for våre kunder og kandidater. For mer informasjon, se vår hjemmeside www.financepeople.no.


Vår kunde er en større internasjonal aktør og i sterk vekst. I forbindelse med et lengre ERP prosjekt, trenger de å frigjøre noen av de faste ansatte og leie inn en Controller til å ta seg av den månedlige rapporteringen og analyse arbeidet i virksomheten. Vi ser i den forbindelse etter en sulten og selvgående person, som er analytisk anlagt med noen års erfaring fra tilsvarende stilling. Engasjementet er på 12-14 måneder, med mulighet for forlengelse.
 

Sentrale oppgaver i stillingen vil være:

  • månedlig rapportering
  • kostnadsanalyser, med dyp dykk i detaljene og finne de underliggende driverne
  • bistand til avdelingsledere i økonomiske problemstillinger/beslutningsstøtte
  • fordeling av konsern interne kostnader
  • oppfølging av share service center som fører regnskapet og påse korrekt månedsregnskap
  • budsjettering og prognosearbeid
  • prosjektdeltagelse 
  • andre ad hoc oppgaver

Vi ser etter deg som er fremoverlent, selvdreven, positiv og har kjennskap til noe avanserte selskapsstrukturer gjerne fra internasjonal virksomhet. Det kreves ikke utdannelse på Masternivå, men arbeidserfaring og vilje er viktigere elementer for å lykkes i rollen. Videre må du beherske både norsk og engelsk.

Dette er en utadvendt rolle med nedslagsfelt i mange ulike avdelinger. Stillingen er sentralt plassert mellom regnskap, teknisk drift, lønn og innkjøp. Det er viktig at man har god regnskapsforståelse og har formell bakgrunn fra regnskap/økonomi.
 

Virker dette interessant ber vi deg søke via www.financepeople.no. Ved spørsmål kan du kontakte FinancePeople ved Kristoffer Skogsrud Bugge på telefon +47 91 17 17 29 eller på mail kristoffer@financepeople.no 

Alle henvendelser behandles konfidensielt.

Søknader behandles fortløpende.


Lignende søk: Annet, Regnskap / Revisjon