DNB - Sommervikar Kundesenter

Menneskene er selve DNA-et i DNB. Siden 1822 har kloke hoder jobbet sammen for å finne de beste løsningene for kundene våre. I dag er DNB mye mer enn Norges største bank. Vi er en teknologidrevet finansinstitusjon som på stadig nye måter knytter mennesker og ideer til kunnskap og kapital.

Vi tilbyr mange karrieremuligheter, og ønsker å bygge virksomheten vår sammen med talentfulle og lidenskapelige mennesker som identifiserer seg med verdiene våre: nysgjerrig, modig og ansvarlig.

 

 

«Norges beste sommerjobb» 

 

Kunderådgiver i DNB (Privat og Bedrift)

 

Har du lyst på «Norges beste sommerjobb» med videre muligheter for å bli en fast del av «talentfabrikken» i DNB? Da bør du se hit. 

Som sommervikar i DNB får du muligheten til å jobbe som kunderådgiver eller bedriftsrådgiver ved våre kundesenter i DNB. Det er mulig å jobbe fra Oslo, Bergen, Trondheim og Gjøvik. Vår ambisjon er at kundene skal velge oss. Da trenger vi dyktige sommervikarer for å skape de beste kundeopplevelsene. Er du i tillegg interessert i videre karriere i DNB? De riktige personene kan få tilbud om stilling i en deltidsavdeling som jobber kveld, helg og i ferier etter endt sommervikariat – den perfekte deltidsjobben ved siden av studier. «Talentfabrikken» består av studenter som jobber deltid som kunderådgivere i DNBs kundesentre. Avdelingene er også en viktig rekrutteringskanal internt i DNB, og derfor er det forventet at søkere har svært høy motivasjon for en relevant jobb i DNB etter fullført utdanning. For de andre fagområdene i DNB, er det verdifullt med ansatte som har erfaring med å snakke med våre kunder. 

Vår ledestjerne er at vi skal være «Norges beste sommerjobb», og det stilles høye krav og forventninger til oss. Vi søker dyktige studenter som har igjen 2-4 år av studiene til sommerjobb hos oss. Arbeidsoppgavene er spennende og varierte, og gir et svært godt grunnlag for videre karriereutvikling i DNB. 

Vi søker studenter med ulik type bakgrunn som for eksempel IT, økonomi, design innovasjon, matematikk, statistikk eller samfunnsfag. 

 

Dersom du ønsker å bli med på laget vårt, tar raskt til deg kunnskap og har en utpreget serviceinnstilling så håper vi å høre fra deg.  

Sentrale arbeidsoppgaver i stillingen:  

  • Skape gode kundeopplevelser i ethvert kundemøte.
  • Arbeide proaktivt med å sikre at hver enkelt kunde får de tjenestene og produktene de har behov for.
  • Være en digital ambassadør som aktivt veileder kunder til selvbetjening, til det beste for kunden og DNB.

Kvalifikasjoner: 

  • Student på bachelor- eller masternivå, med 2-4 år igjen av studiene og kan vise til gode resultater fra studiet.
  • Jobberfaring, verv eller annen relevant erfaring ved siden studiene.
  • Benytter muligheten til å yte god service og skape gode kundeopplevelser i hvert kundemøte.
  • Problemløser som raskt tar til seg ny kunnskap, og er i stand til å bruke eksisterende kunnskap på nye måter.
  • Lagspiller som aktivt deler kunnskap og informasjon som bidrar til utvikling av teamet. 
  • Relasjonsbygger som er opptatt av et godt arbeidsmiljø, skaper tillit og troverdighet til kunder. 
  • God kommunikator som behersker norsk og engelsk godt både muntlig og skriftlig.  

 

Alle sommervikarer deltar i vårt opplæringsløp som sikrer god forståelse for systemer, kundeløsninger og kommunikasjon. Opplæringsperioden er uke 15, 16, 17 og 18. For å være aktuell som sommervikar må du derfor forplikte deg til å følge vårt opplæringsprogram midt i semesteret og dermed evne å balansere jobb og studier. I tillegg må du ha mulighet til å jobbe deltid for å holde kunnskapen ved like frem til du er ferdig med eksamensperioden. Arbeidstiden i fulltidsperioden som sommervikar følger skiftplan til de ulike fagområdene.

Oppstartsdato for fulltidsperioden i sommer avtales nærmere, men vi ser helst at du har mulighet til å starte senest 19.juni.

 

Ta gjerne en titt på denne filmen for å vite mer om hvordan det er å være sommervikar hos oss!

Synes du stillingen høres spennende ut?  Da håper vi du sender en søknad og forteller hvorfor vi er rett for deg, og hvorfor du er rett person for oss. Legg ved CV, vitnemål (karakterutskrift fra Vitnemålsportalen), søknadsbrev og attester. Dersom du har jobbet med et prosjekt ved siden av studiene kan du lenke til dette i søknaden.

Kontaktpersoner:

Oslo:

Haakon Skarpnord + 47 994 61 040, mail: Haakon.Skarpnord@dnb.no

Adrian Ulleberg, tlf + 47 480 87 992, mail: Adrian.Ulleberg@dnb.no

Linda Jorung, tlf + 47 924 24 398, mail: Linda.Jorung@dnb.no

 

Bergen:

Kristine Kristensen, tlf: +47 926 39 920, mail: kristine.kristensen@dnb.no

 

Trondheim:

Ann Kristin Selnæs, tlf: +47 934 29 828, mail: ann.kristin.selnas@dnb.no

 

Gjøvik:

Tone Mari Malterud-Lien, tlf: +47 466 31 416, mail: tone.mari.malterud-lien@dnb.no

 

 

Arbeidsted: Oslo, Bergen, Trondheim og Gjøvik

Søknadsfrist: 12.februar 2023.


Lignende søk: Bank / Finans tjenester, Bank & Finans, Internship