Associate

Credeva er en uavhengig investeringsbank med konsesjon fra Finanstilsynet som tilbyr spesialiserte corporate finance transaksjons- og rådgivningstjenester med et særlig fokus på salg, oppkjøp og fusjon av selskaper (M&A) i det norske og nordiske markedet, samt kapitalinnhenting og verdsettelser. Vårt erfarne og kompetente team har erfaring og nettverk fra et stort antall transaksjoner og blant våre kunder finnes anerkjente internasjonale og norske selskaper, private equity fond, family offices og offentlige aktører. Vi søker å levere ledende tjenester av høy faglig kvalitet med mål om å finne de beste løsningene for våre kunder.


På bakgrunn av økende oppdragsmengde fra nye og eksisterende kunder søker vi etter en associate til en nyopprettet stilling. Som associate hos oss vil du få mulighet til å jobbe bredt ut mot våre kunder og være en sentral ressurs i vårt team. I stillingen vil du få mange spennende og varierte arbeidsoppgaver samt en bratt lærekurve. Stillingen innebærer mulighet til å få innsikt i en rekke bransjer, arbeide med transaksjonsprosesser og bygge kompetanse innenfor finansiell rådgivning og M&A transaksjoner.

Arbeidsoppgaver
 

 • analysere selskaper og industrier som gir deg bred eksponering mot ulike bransjer
 • bistå med å planlegge og gjennomføre transaksjoner fra A til Å
 • utarbeide finansielle modeller, finansielle analyser og verdivurderinger
 • forberede presentasjoner, IM og prospekter etter behov i forbindelse med transaksjonsprosesser
 • delta i møter med kunder og motparter
 • bistå med å koordinere operasjonell, finansiell og juridisk due diligence etc.
 • delta i arbeidet med å fremforhandle transaksjonsvilkår og utarbeide avtaleverk sammen med øvrige rådgivere
 • ad hoc oppgaver


Ønskede kvalifikasjoner
 

 • høyere økonomisk utdannelse med gode akademiske resultater
 • 1-3 års relevant erfaring fra Investment Banking, Management Consulting, transaksjons- og konsulentavdeling i et større rådgivningsmiljø eller et ledende industrielt miljø
 • erfaring med markedsanalyse, finansiell analyse, verdivurderinger eller transaksjonsprosesser er en fordel
 • sterk analytisk med gode ferdigheter i Excel- og PowerPoint
 • god muntlig og skriftlig formuleringsevne, både på norsk og engelsk


Personlige egenskaper

Som person er du selvstendig, initiativrik, strukturert og detaljorientert. Du har god finansiell forståelse og kommersiell teft, samt sterk personlig motivasjon og høy etisk standard. Du må kunne jobbe godt i team så vel som på egenhånd når det kreves. Du bør være fleksibel, like å ta forskjellige roller i ulike prosjekter og være komfortabel i en hektisk hverdag. Videre har du sterk interesse for og ønske om å lære mer om finansielle transaksjoner.

Vi tilbyr

For rett kandidat kan vi tilby en variert arbeidshverdag med gode muligheter for faglig og personlig utvikling, opparbeide mange spennende relasjoner og få erfaringer fra mange spennende prosesser og selskaper. Du vil bli en del av et hyggelig og kompetent arbeidsmiljø preget av stort engasjement hvor vi jobber tett sammen i team. Det tilbys konkurransedyktige betingelser.

Virker dette interessant ber vi deg, i henhold til GDPR, søke via www.financepeople.no, og ikke direkte på mail til oppgitt kontaktperson. Ved spørsmål kan du kontakte Finance People André Herlofsen på mobil 934 80 266 eller på andre@financepeople.no.

Alle henvendelser behandles konfidensielt.

Søknader behandles fortløpende.


Lignende søk: Bank / Finans tjenester, Bank & Finans