Saksbehandler med personlig inkassobevilling?

 

Fair Collection er et fremtidsrettet, teknologifokusert og rettferdig inkassoselskap etablert i 2018. Våre eiere og ansatte er tidligere toppledere innenfor finansbransjen, og har bred kompetanse og erfaring innenfor fagfeltene betalingsløsninger, kredittopplysninger, distribusjon, fakturering, finans og inkasso.

Vi har en felles visjon om å være en disruptiv og unik faktor i betalingsbransjen de neste årene. Sammen med oss vil du hver dag gjøre verden litt bedre, både for våre kunder og ikke minst de som skal betale regningene sine.


Vil du være med på å utfordre dagens inkassobransje? Ønsker du å bidra til å gi både oppdragsgivere og kunder bedre vilkår og løsninger? Som saksbehandler i Fair vil du få muligheten til å bistå kunder i en utfordrende økonomisk situasjon. Hos Fair vil du få hovedansvar for den rettslige prosessen for forliksrådet og hos namsmannen. Du vil også ha ansvar for kontakten med oppdragsgivere og de offentlig instanser under den rettslige prosessen.

Du vil bli en del av et team bestående av faglig dyktige kundebehandlere/saksbehandlere og en dedikert teamleder. Saksbehandlingen går på tvers av bransjer og oppdragsgivere: I Fair er det viktigste at vi alltid gir det lille ekstra for å finne de beste løsningene!

Trives du med å ha mange baller i luften, og er en som tar initiativ og ansvar fremfor å vente på at noen andre skal ta tak? Motiveres du av å se etter nye tekniske løsninger og pushe grenser for hva som er mulig? Er du i tillegg strukturert og har full oversikt over dine arbeidsoppgaver, rutiner og prosesser? Da er dette en stilling for deg!

Hvorfor skal du velge Fair?
Fair er lidenskapelig opptatt av en god onboarding og opplæringsprosess. Hos oss får du muligheten til å jobbe med en variert inkassoportefølje på tvers av bransjer – både mot privat og bedrift. Vi har tiltrukket oss flere store oppdragsgivere og er i sterk vekst. Du får derfor mulighet til å være med på å forme en bedrift. Beslutninger tas basert på ideutvekslinger sammen med våre ansatte og vi ønsker at du skal oppnå dine karrieremål hos oss! Vi har flere sosiale happenings som kick-off, sommerfest, julebord og lønningssamling. En gang i uken bruker vi en time av arbeidstiden sammen til fysisk aktivitet.

Dine arbeidsoppgaver vil være

  • Vurdering av rettslig skritt og sikring av krav.
  • Uttak av rettslig skritt, som forliksklager og utleggsbegjæringer.
  • Oppfølging av resultat; lønnstrekk, vurdering av tvangssalg ved pant i løsøre og/eller fast eiendom m.v.
  • Andre oppgaver som følger av den rettslige prosessen; utarbeidelse av sakssammendrag, innhente fullmakter, kontakt med møtefullmektiger, sletting av pant m.v.
  • Oppfølging av oppdragsgivere.
  • Bidragsyter for effektivisering og automatisering av prosesser.


Kvalifikasjoner

  • Du har inkassobevilling.
  • Fordel med kjennskap og bruk av ELSA.
  • Fordel med erfaring med kommunale krav.
  • Interesse for teknologi er en fordel.


Fair er opptatt av mangfold og oppfordrer kvalifiserte kandidater til å søke uansett alder, kjønn, funksjonsevne eller kulturell bakgrunn.

 


Lignende søk: Bank / Finans tjenester, Bank & Finans