Group Controller til internasjonalt konsern i vekst

DeepOcean Group er en integrert leverandør av sikre, høykvalitets innovative tjenester og tekniske løsninger til subsea-industrien. Basert på en omfattende erfaring tilbyr DeepOcean et bredt spekter av subsea-tjenester innen survey og havbunnskartlegging, subseainstallasjon (SURF), sjøbunnsintervensjon, inspeksjon, vedlikehold og reparasjon (IMR) og fjerningsoppdrag.
Denne sterke tjenesteporteføljen kombinert med en flåte av egne og kontrollerte spesialutstyr og støttefartøy gir DeepOcean mulighet til å sette sammen kosteffektive, skreddersydde løsninger for den enkelte kundes behov.
DeepOcean etterstreber kontinuerlig kundefokus og operasjonell høy klasse, støttet av et globalt team av profesjonelle og erfarne prosjektteam. Selskapet leverer innovative ingeniørløsninger og nøkkelferdig prosjektløsninger for komplekse offshoreoperasjoner.
Selskapet er en effektiv offshore service leverandør med operasjoner i olje & gass, offshore fornybar og kraftoverføringsindustrien med kontorer i Norge, Storbritannia, USA, Nederland, Mexico, Ghana, and Kongo.


DeepOcean Group vokser og ønsker å styrke økonomifunksjonen med en fremoverlent, nysgjerrig og faglig sterk Group Controller til nyopprettet stilling. Stillingen er en viktig del av konsernregnskapsfunksjonen som besørger konsolidering, regnskap og rapportering og er en viktig bidragsyter inn mot skatt og treasury i konsernet. Du vil ha mulighet til å påvirke utviklingen av konsernregnskapsfunksjonen i et internasjonalt konsern i vekst, og som Group Controller vil du få jobbe på tvers av landegrenser. Stillingen rapporterer til Group Chief Accountant.

Sentrale ansvarsområder og arbeidsoppgaver

 • bistå i utarbeidelsen av konsernets konsoliderte regnskap, inkludert balanse og kontantstrømoppstilling, på månedlig basis
 • bidra i periode- og årsavslutning, herunder utarbeidelse av årsregnskaps og rapportering
 • bistå i forecasting av balanse og kontantstrøm med månedlig rapportering til ledelsen
 • følge opp anleggsregisteret, herunder avskrivinger/nedskrivinger og impairment testing
 • bidra i oppkjøp og integrasjoner av nye selskaper
 • tilrettelegge for intern- og eksternrevisjon
 • være superbruker for konsernets nye ERP-system (Netsuite)
 • bidra til kontinuerlig forbedring og utvikling av rutiner, prosesser og internkontroll
 • prosjekter og ad hoc-analyser

Kvalifikasjoner

 • høyere økonomisk utdannelse, MRR er en fordel men ikke et krav
 • minimum 2 års relevant erfaring fra controlling, konsernregnskap eller revisjon
 • god faglig kompetanse innen regnskap, skatt, konsernregnskap, IFRS mv.
 • interesse for IT/system
 • meget god muntlig og skriftlig fremstillingsevne, både på norsk og engelsk

Personlige egenskaper

For å lykkes og trives i rollen må du være faglig stødig, nysgjerrig og ha høy gjennomføringsevne. Du må evne å løfte blikket samtidig som du har kontroll på detaljene, og du har en grunnleggende positiv og løsningsorientert innstilling. Videre er du ansvarsbevisst og forstår viktigheten av kvalitet i leveransene, og du trives med høyt tempo og høye krav. Sterke samarbeids- og kommunikasjonsegenskaper vektlegges tungt, samtidig som du evner å levere selvstendig.

Vi tilbyr

Til den rette kandidaten kan DeepOcean Group tilby en spennende og utfordrende stilling hvor du får være med på videreutviklingen av et internasjonalt konsern i vekst. Det vil være store muligheter for både faglig så vel som personlig utvikling i en stilling som byr på krevende og varierte arbeidsoppgaver. Arbeidsmiljøet beskrives best som fremoverlent og internasjonalt, og er preget av hyggelige, engasjerte og dyktige kollegaer. Selskapet holder til i sentralt beliggende lokaler i Oslo sentrum like ved Solli Plass, og det tilbys konkurransedyktige betingelser.

Virker dette interessant ber vi deg, i henhold til GDPR, søke via www.financepeople.no og ikke direkte på mail til oppgitt kontaktperson. Ved spørsmål kan du kontakte Ulrik Langabø på 930 05 357/ulrik.langabo@financepeople.no.


Lignende søk: Konsulent, Maritim / Shipping, Olje / Gass