Vil du være med å utvikle et nytt fagområde?

Senior ITB-rådgiver

Aase Teknikk har prosjekter i samarbeid med store profesjonelle kunder, private aktører og offentlige byggherrer, primært innenfor tekniske installasjoner, innen rehabilitering og nybygg. Nå ønsker vi å styrke teamet med nye medarbeidere, og søker deg med god erfaring fra ITB-rollen og teknisk prosjektledelse. Erfaring innen automasjon og smartbygg er et pluss.

Du vil blant annet få ansvar for å videreutvikle våre byggeprosjekter, identifisere og implementere smarte løsninger, samt jobbe tett med byggherre og entreprenører gjennom hele prosjektet.

Stillingene rapporterer til daglig leder i Aase Teknikk.

Sentrale ansvarsområder og oppgaver:

 • Tett og profesjonelt samarbeid med kunder for å sikre verdiskaping og måloppnåelse, herunder rådgivning overfor byggherre vedrørende smarte verdiskapende løsninger og styringssystemer
 • Utarbeide innkjøpsspesifikasjoner og gjennomføre kostnadsberegninger
 • Ansvar for avklaringsmøter og utarbeidelse av kontrakter i samråd med rådgivere, entreprenører og andre aktører i prosjektet
 • Kvalitetssikre og koordinere løsninger og leveranser
 • ITB rådgiver/ansvarlig i større og tekniske kompliserte prosjekter
  • Integrere ITB i byggeprosesser ihht NS3935
  • Gjennomføre prosjekter etter NS6450 og systematisk ferdigstillelse
  • Planlegge og følge opp utførelse av funksjonskontroll og integrasjonstester
  • Oppfølging i prøvedriftsperiode
 • Teknisk prosjekt- og byggeledelse
 • Premissgiver for tekniske anlegg og installasjoner i tidligfase, avdekke behov og ambisjonsnivå for det enkelte prosjekt
 • Tilstandsanalyse, feilsøking og forbedringer på eksisterende anlegg
 • Utvikle eget fagmiljø rundt ITB og automasjon, samt delta i oppbygning av faggruppe
 • Aktivt bidra med utvikling av et nyetablert selskap, herunder bidra med salg og markedsføring av fagområdet internt og eksternt

Vi søker deg med høyere relevant utdanning innenfor automasjon, elektro eller VVS, fortrinnsvis som ingeniør eller sivilingeniør. Du har minimum 5 års relevant erfaring med automasjon/SD anlegg og erfaring fra en lignende stilling som ITB-rådgiver. Du er godt kjent med gjeldende standardarder og regelverk relatert til ITB-rollen. Erfaring fra byggeplass er en fordel. Om du i tillegg beskriver deg selv strukturert, faglig engasjert og selvstendig, med gode relasjonsbyggende egenskaper, er du den vi ser etter!

Du vil komme inn i et solid selskap med vekstambisjoner. Det er stor grad av frihet, korte beslutningsveier og gode muligheter for personlig og faglig utvikling. Hos oss vil du få spennende og utfordrende oppgaver, og muligheten til å jobbe i et høykompetent team. Vi ønsker å satse på våre medarbeidere, og vil derfor tilpasse arbeidsoppgavene til dine interesseområder.

Vi er flinke til å gjøre hverandre gode og prioriterer et godt sosialt arbeidsmiljø. Aase reiser blant annet på turer, både inn- og utland. Vi støtter Aktiv mot kreft og deltar på flere arrangementer gjennom bedriftsidrettslaget Aase Sport, blant annet Holmenkollstafetten. For å veie opp for all aktiviteten serverer vi fredagskake ukentlig!

Ta gjerne kontakt med vår rekrutteringspartner Head4More ved Jan Petter Narvesen, tlf. 934 68 158. Vis interesse for stillingene ved å registrere din CV under "søk" eller via annonsen på www.head4more.com så snart som mulig. Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor Aase.


 

Om arbeidsgiver

Aase Gruppen består i dag av tre selskaper – Prosjekt, Utvikling og Teknikk- med tømrermestere, ingeniører og sivilingeniører med bred erfaring og høy kompetanse innen prosjektledelse, utvikling, tekniske fag og energi- og miljø. Vi jobber i alle faser, fra mulighetsstudier og prosjektutvikling til gjennomføring og overlevering.

Aase Teknikk er det nyeste virksomhetsområdet i Aase og ble etablert 1. mars 2019. Samfunnet og eiendomsbransjen er i endring, bærekraftig utvikling krever at vi tenker nytt ved både rehabilitering og nybygg. For å være en god rådgiver og bestiller i et marked i endring, kan Aase nå bistå med nødvendig teknisk kompetanse og bidra til at de viktige avgjørelsene blir tatt til rett tid.

Totalt har Aase Gruppen i dag cirka 65 medarbeidere, og holder til i vårt eget bygg sentralt på Helsfyr ved Fyrstikktorget. Les mer om oss på www.aase.no


Lignende søk: Konsulent, Bygg / Anlegg / Håndverk