Vil du være med å utvikle et sterkt fagmiljø innen bærekraft?

Senior Energirådgiver

Ønsker du å være med å utvikle Sweco Ski til å ta større deler av markedet innen bærekraft? Sweco har en sentral rolle i å planlegge framtidens byer og samfunn, og i lys av dette er ambisjonen å være ledende innen bærekraftig utvikling. Vi søker derfor en ambisiøs, selvstendig og engasjert energirådgiver som vil ha en sentral rolle i rene energi rådgivnings-prosjekter, samt tverrfaglige prosjekter der dette inngår som en del av leveransen. Av den grunn ser vi etter deg som er god til å jobbe tverrfaglig slik at helheten i våre leveranser blir best mulig ivaretatt, og at vi sammen bidrar til de beste løsningene for våre kunder. Totalansvaret innebærer fag, fremdrift og kvalitet i oppdragene du er engasjert i.

Sentrale arbeidsoppgaver

  • Prosjektledelse innen bærekraft / grønn omstilling
  • Energieffektivisering og vurdering av energitiltak
  • Utredning av ulike energiforsynings-løsninger
  • Energiberegninger og energimerking
  • Utarbeidelse av energikonsept/tidligfaserådgivning, energikrav og -løsninger

Vi søker deg med høyere utdanning, fortrinnsvis som sivilingeniør eller ingeniør. Du har mer enn fem års relevant erfaring fra fagområdet, og du trives med prosjektledelse og tverrfaglig samarbeid. For å lykkes i denne rollen er det viktig at du er kjent med energiberegningsprogrammer (f.eks. Simien), har god innsikt i hvilke energikrav som stilles, klimagassregnskap og LCC-beregninger. Andre vil beskrive deg som en troverdig og omgjengelig relasjonsbygger, med gode kommunikasjonsferdigheter og høy gjennomføringsevne. Samtidig fremstår du som meget erfaren innenfor fagområdet og er en viktig støttespiller for andre i teamet.

Du vil inngå i et svært godt og flerfaglig miljø med dyktige kollegaer som ønsker å gjøre hverandre gode. I Sweco får du jobbe i spennende prosjekter som setter standard for løsninger i fremtidens samfunn. Du blir en del av Europas ledende rådgivende ingeniørselskap, som har store vekstambisjoner.

Virker dette som en spennende mulighet for deg? Ta gjerne kontakt med vår rekrutteringspartner Head4More ved Jan Petter Narvesen, tlf 934 68 158 eller Siril Skogbrott, tlf. 413 61 473. Vis interesse for stillingen ved å registrere din CV under "søk" eller via annonsen på www.head4more.com så snart som mulig. Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor arbeidsgiver.


 

Om arbeidsgiver

Sweco er et internasjonalt selskap som tilbyr rådgivningstjenester innen et bredt faglig spekter og leverer løsninger som forener teknikk, estetikk, økonomi og miljø. I Norge driver Sweco rådgivervirksomhet innen markedsområdene energi, vann og miljø, bygg og konstruksjoner, areal- og transport, tekniske installasjoner, prosjektadministrasjon og flerfaglig prosjektering. Sweco har 18.500 medarbeidere i Nord-Europa som sørger for at deres kunder får riktig ekspertise til alle typer prosjekter. Hvert år gjennomfører de prosjekter i 70 land over hele verden.

Sweco i Ski holder til i lekre nyrenoverte lokaler rett ved jernbanestasjonen. Her jobber det ca. 130 mennesker i et sterkt tverrfaglig og sosialt miljø hvor alle ønsker å gjøre hverandre gode.


Lignende søk: Konsulent, Rådgivning / Konsulenter