Regnskapsansvarlig til markedsledende konsern

Med lidenskap, kompetanse og kvalitet har Ellingard Gruppen bygd seg opp som Norges ledende leverandør innen mur- og naturstein, terrazzo og gravstein. I april 2018 ble også et begravelsesbyrå en del av Gruppen, som en naturlig del av satsningen innen gravferdsbransjen. Konsernet består i dag av seks selskaper i sterk vekst, har en årlig omsetning på 245 millioner og 168 ansatte.

Les mer på ellingard.no

Ellingard Gruppen, et av Norges ledende konsern innen sitt felt, vokser videre og søker nå en operasjonell og faglig sterk regnskapsansvarlig. Du vil få en sentral rolle i konsernets økonomiavdeling med operativt regnskapsansvar for alle gruppens selskaper, og du vil samarbeide tett med både ledelsen og driftsorganisasjonen. Stillingen rapporterer til Økonomisjef.

Arbeidsoppgaver
-    ha hovedansvar for føring av regnskap A-Ø i konsernets selskaper 
-    konsolidering og utarbeidelse av konsernregnskap 
-    avstemming og utarbeidelse av prosjektregnskap 
-    være ansvarlig for myndighetsrapportering  
-    delta i måneds- og årsavslutning 
-    være ansvarlig for revisorkontakt
-    bistå ved utarbeidelse av budsjetter og prognoser 
-    bidra til kontinuerlig forbedring og effektivisering av rutiner og prosesser 
-    prosjekter og ad hoc-oppgaver 

Ønskede kvalifikasjoner
-    høyere økonomisk utdannelse 
-    minimum 5 års relevant erfaring fra tilsvarende rolle 
-    meget god regnskapsforståelse 
-    gode ferdigheter i Excel, og generelt god systemforståelse 
-    erfaring med prosjekt- og konsernregnskap er en fordel 
-    meget god muntlig og skriftlig fremstillingsevne på norsk

Personlige egenskaper
For å lykkes og trives i stillingen må du være nøyaktig, strukturert og løsningsorientert. Du må være initiativrik og ha høy gjennomføringsevne, og du må evne å jobbe både selvstendig og i samarbeid med andre. Stillingen vil få en bred kontaktflate i konsernet, så at du er positiv, serviceinnstilt og omgjengelig er en selvfølge. 

Vi tilbyr
Til den rette kandidaten kan Ellingard Gruppen tilby en faglig utfordrende og krevende stilling hvor du får være med på videreutviklingen av et konsern i vekst. Det vil være store muligheter for faglig så vel som personlig utvikling i en stilling som byr på varierte arbeidsoppgaver i et uformelt arbeidsmiljø preget av hyggelige, engasjerte og dyktige kollegaer. Selskapet holder til i representative lokaler på Østre Aker vei, og det tilbys konkurransedyktige betingelser.

Virker dette interessant, ber vi deg søke via www.financepeople.no. Ved spørsmål kan du kontakte Ulrik Langabø i FinancePeople på mobil 930 05 357 / ulrik.langabo@financepeople.no. Alle henvendelser behandles konfidensielt.

Søknadsfrist: Vi behandler alle søknader fortløpende 
 


Lignende søk: Annet, Leder, Bygg / Anlegg / Håndverk