Nyutdannet med oppstart høst 2020 (for deg som gikk glipp av fristen) Tromsø

Ønsker du å starte karrieren din i et stort og spennende kompetansemiljø i et internasjonalt selskap? Trigges du av tanken på å få jobbe med Norges mest spennende kunder og prosjekter i et bredt spekter av bransjer?

Vær ett skritt foran - start karrieren din i PwC!

Hva får du av oss?
En jobb i PwC gir deg de beste forutsetningene for å forme den karrieren du ønsker. Fra dag én blir du en del av et faglig sterkt kompetansemiljø og du får på kort tid innsikt i og erfaring fra et bredt spekter av fagområder og bransjer.

Vi tror at mennesker må utvikles for å trives. I PwC får du et stimulerende og utviklende arbeidsmiljø, hvor vi har satt faglig og personlig utvikling i system.

Er du en PwCer?
Du må kunne vise til faglig dyktighet i økonomiske og/eller teknologiske fag, men også ha evnen til å tenke nytt. Utover det vurderer vi kandidater med ulike bakgrunner, og ser på mangfold som et konkurransefortrinn. Du må i tillegg ha velutviklede analytiske egenskaper, forretningsforståelse, og kunne sette deg inn i komplekse problemstillinger på kort tid.

PwC er avhengig av tillit hos våre kunder for at vi sammen skal kunne skape verdier. Derfor bør du ha evnen til å bygge relasjoner med sentrale nøkkelpersoner på ulike nivåer. Sist, men ikke minst, må du kommunisere godt på både norsk og engelsk.

Hva bør du søke?
I PwC ansetter vi hovedsakelig nyutdannede til Revisjon, Consulting og Deals. Vi ansetter også nyutdannede til Risk (Oslo) og PwC Accounting (Kristiansand, Oslo og Bergen).

Som nyutdannet er det imidlertid ikke alltid like lett å vite hvilket tjenesteområde man skal søke. Er du usikker, anbefaler vi deg å lese mer om våre tjenesteområder på karrieresiden før du bestemmer deg. Vi oppfordrer deg til å søke flere tjenesteområder dersom du er motivert for det. Dette velger du i søknadsskjemaet.

Praktisk informasjon
Du bes laste opp CV og alle relevante vitnemål og karakterutskrifter (inkl. utveksling) i PDF. Vi godtar ikke word- eller excelformater. NB: Du trenger ikke lenger å laste opp søknadsbrev. Du bes i stedet besvare tre enkle spørsmål knyttet til din motivasjon og hva du kan bidra med i PwC.

Videre vil første del av søknadsvurderingen bestå av ulike tester som skal besvares. I svarmailen du mottar etter innsendt søknad vil du finne link til testene. Vi anbefaler deg å ta de så tidlig som mulig etter innsendt søknad.

Oppstart er i midten av august 2020, men vi kan også ha muligheter for deg som avslutter studiene enten tidligere eller senere.

Eventuelle spørsmål knyttet til stillingene rettes til Kristin Dalsbø Pettersen tlf 99 71 12 36, e-post kristin.pettersen@pwc.com eller Mads Andreassen Bjørkly, tlf  90 77 76 21, e-post, mads.bjorkly@pwc.com

Dersom du ikke mottar en bekreftelse på din søknad ber vi om at du tar kontakt med oss.


Lignende søk: Internship, Regnskap / Revisjon, Rådgivning / Konsulenter