Regnskapscontroller til Private Equity eid selskap i sterk vekst

Zisson er et innovativt IT-selskap som utvikler og drifter kontaktsenter- og sentralbordløsninger. Zisson ble etablert i 2007 med ambisjoner om å forenkle og forbedre kommunikasjonen mellom bedrifter og sluttkunder. Vår visjon er enkel - vi skal være førstevalget til alle virksomheter som tar kundereisen på alvor! Våre engasjerte kollegaer er avgjørende for å nå målet vårt, og verdien som står sterkest hos oss er at vi er og jobber sammen som ett team.

Vi er stolte av å være partnere med ledende firmaer som ønsker å levere de beste tjenestene for kundekontakt. Sammen med våre partnere har vi 400 kunder i offentlig og privat sektor. Siden 2018 har Verdane Capital vært vår investeringspartner og selskapet har de siste fem årene vokst fra å være 15 til nå ca. 50 ansatte fordelt på to kontorer – et i Oslo og et i Stockholm.


Zisson har opplevd betydelig vekst de siste årene og har store ambisjoner om videre vekst og ønsker nå å styrke teamet med en analytisk og operativ Regnskapscontroller. Du vil få en viktig rolle i selskapets økonomifunksjon og vil få mulighet til å være med på å utvikle den fremtidige strategien for regnskapsavdelingen. Rollen vil jobbe tett med og rapportere til selskapets CFO.

Arbeidsoppgaver

  • ansvar for alle interne regnskapsoperasjoner, inkludert fakturering, AR & AP, inntektsføring, lønn, ansattes aksjeprogram, skatterapportering og likviditetsstyring
  • kontakt med revisor og ekstern regnskapsfører og bistå ved måneds- og årsavslutning
  • kvalitetskontroll av transaksjoner og rapportering 
  • videreutvikle, automatisere og effektivisere interne økonomiprosesser og rutiner for å bidra til å bygge en finansfunksjon av høy kvalitet
  • ta del i budsjettering og prognosearbeid
  • ad-hoc prosjekter og analyser 


Kvalifikasjoner

  • økonomisk utdannelse, autorisert regnskapsfører eller lignende
  • minimum 5-7 års relevant arbeidserfaring, gjerne fra et regnskapsbyrå
  • solid regnskapsforståelse 
  • god muntlig og skriftlig fremstillingsevne på norsk og engelsk


Personlige egenskaper
For å lykkes i denne rollen må du ha interesse for regnskap, være faglig sterk og opptatt av å holde deg oppdatert. Du må være analytisk og inneha høy gjennomføringsevne. Videre er det viktig at du er teamorientert, samtidig som du evner å jobbe selvstendig og ta eierskap til oppgavene dine. At du er nøyaktig og strukturert er en selvfølge. 

Vi tilbyr
Til den rette kandidaten kan Zisson tilby en spennende stilling i et softwareselskap i sterk vekst med store ambisjoner. Du vil få være med på å utvikle selskapets regnskapsfunksjon og det vil være store muligheter for både personlig og faglig utvikling. Inkludering og mangfold er viktig for selskapet og du vil bli en del av et team med kompetente og engasjerte medarbeidere. Selskapet holder til i moderne lokaler i Oslo sentrum og tilbyr konkurransedyktige betingelser. 

Zissons verdier er konkrete og rett på sak: Få jobben gjort, Enkelhet og Ett team!
Som en Zissonianer vil du være med å sikre selskapets viktige kulturarbeid som Ett team: med gjensidig respekt, ansvar og eierskap.

Virker dette interessant ber vi deg, i henhold til GDPR, søke via www.financepeople.no. Ved spørsmål kan du kontakte FinancePeople ved Jannicke H. Lunder på mobil
928 21 239/jannicke.lunder@financepeople.no, eller Ulrik Langabø på mobil 930 05 357/ulrik.langabo@financepeople.no.
Alle henvendelser behandles konfidensielt.

Vi håper å høre fra deg!


Lignende søk: Leder, IT / Tech /, Telekommunikasjon