Analytisk Økonom med businessteft?

Etac skaper muligheter!

Etac AS er en landsdekkende salgs- og serviceorganisasjon med hovedkontor i Moss. Vi er et datterselskap av Etac AB som igjen eies av Nordstjernan AB. Vi har 40 ansatte i Norge og hadde en omsetning i salgsorganisasjonen på 260 mill. i 2021.

Etac AS er et etablert selskap i god vekst. Vi setter vår ære i å være en dyktig leverandør, god på kundeoppfølging og å være løsningsorienterte.
Våre kjerneverdier er design, innovasjon, engasjement og enkelhet. I mer enn 40 år har Etac utviklet produkter og tjenester som skaper muligheter for brukere og pleiere. Vi tilbyr et bredt utvalg av løsninger for mobilitet, forflytning, hygiene, juniorprodukter og utstyr til institusjoner og sykehus. Vi har markedsledende produkter i alle kategorier. Alle våre produkter er utviklet i nært samarbeid med fagpersoner innen rehabilitering, industridesignere og brukere.

https://www.etac.com/nb-no/norge/

 


Business Controller

Er du interessert i å videreutvikle dine ferdigheter innenfor økonomiområdet i et selskap i vekst?

Til Etacs hovedkontor i Moss ser vi etter en person som innehar god forretnings- og regnskapsforståelse, men som også er interessert i systemer, dets oppbygning og integrasjon mellom disse. Du vil få ansvar for å utvikle og effektivisere rutiner og arbeidsoppgaver innenfor vår økonomiavdeling som i dag består av to personer. Arbeidsoppgavene vil være varierte og spenner seg over et bredt område innenfor regnskap, controlling, finansiell rapportering, IT og systemutbedringer.
Stillingen rapporterer til daglig leder.

Arbeidsoppgaver:

  • Økonomisk rapportering og KPI oppfølging
  • Budsjettering og prognoser
  • Marginanalyser og lønnsomhetsvurderinger av salg og prosjekt
  • Innføre tiltak for økt økonomisk kontroll og sparre om endringer
  • Kontinuerlig forbedring av regnskapsprosesser, system og internkontroll
  • Bistå og sikre en god implementering av nytt ERP system
  • Lokal IT koordinator med ansvar for oppfølging av konsernets GDPR system
  • Støttespiller for Adm. direktør, prosjekter og underlag for team
  • Andre ad-hoc oppgaver og prosjekter

Vi ser etter deg som har gode samarbeidsevner og er glad i å lykkes sammen med andre. Du er nytenkende og har mot nok til å utfordre eksisterende rutiner og prosesser. Kundene til Etac krever et høyt fokus og selskapet streber etter å levere kvalitet i alle ledd. Det er derfor viktig at du er businessfokusert, jobber systematisk og overholder frister.

Du har stor gjennomføringskraft, gode kommunikasjonsevner og et lidenskapelig ønske om å bidra i teamet. Utdanning har du innen økonomi, revisjon eller IT. Er du nyutdannet kan du også være aktuell for stillingen. Aller viktigst er at du har god økonomi- og systemforståelse, er sterk på excel og har gode IT-kunnskaper.

Send oss din CV i dag. Har du spørsmål kan du kontakte Mona BO Hauge tlf. +47 928 84 556 eller Solveig Aadland tlf. +47 483 63 035.
Alle henvendelser behandles konfidensielt, også ovenfor oppdragsgiver.


Lignende søk: Konsulent, Helse / Sosial