Vi søker analytisk Group Controller til et av Nord-Europas raskest voksende IT-selskap!

 

Advania er et nordeuropeisk IT-selskap som i dag har virksomhet i Sverige, Island, Norge, UK, Finland og Danmark. Vi er 800 medarbeidere i Norge og mer enn 3500 medarbeidere totalt.

Vi etterstreber å være kundens foretrukne partner på deres digitale reise, og bidrar til mer effektivitet, fleksibilitet og bedre resultat med innovativ bruk av de beste IT-plattformene og -tjenestene som er tilgjengelig på markedet. Advania betjener flere tusen bedriftskunder, multinasjonale selskaper, myndigheter og offentlige institusjoner, og store, små og mellomstore bedrifter i alle samfunnssektorer.

Hos oss kommer du til et selskap med sterk vekststrategi og mye driv, hvor det er hyggelige folk, flat struktur, kort vei til beslutningene og hvor vi er opptatt av å ta godt vare på både kunder og medarbeidere.


Har du lyst å være med på en spennende reise i et internasjonalt selskap som er i sterk vekst? Advania Norge søker nå etter en Group Controller til sin Finansavdeling. Er du vår neste stjerne?

Som Group Controller vil du ansvar for at finansiell rapportering og periodeavslutning blir gjennomført med rett kvalitet til rett tid. I tillegg vil Group Controller være en viktig bidragsyter i forbedring og effektivisering av rapporteringsprosesser, systemoptimalisering og integrering av nye selskaper etter oppkjøp. Videre skal Group Controller sikre at finansielle tall og rapporter til enhver tid er oppdatert og korrekt i selskapets rapporterings- og analyseverktøy.

Stillingen vil jobbe tett med både regnskapsavdelingen og Business Controller-avdelingen for å sikre god kommunikasjon og samarbeid på tvers av finansfunksjonen i Advania Norge, som i dag består av 18 engasjerte og kompetente medarbeidere. Group Controller rapporterer til CFO.


Sentrale arbeidsoppgaver:

 • ha ansvar for finansiell rapportering for Advania i Norge
 • rapportere konsoliderte tall til ledelsen i Norge og til konsern (i Cognos)
 • sørge for effektiv og fornuftig gjennomføring av prosesser knyttet til finansiell rapportering
 • ta initiativ til forbedring og optimalisering av finansielle prosesser og tilhørende systemer
 • utføre avviksanalyser
 • koordinere og kvalitetssikre periodeavslutninger, herunder avstemminger, avsetninger og periodiseringer
 • bidra i M&A-prosesser
 • være superbruker for selskapenes rapporterings- og analyseverktøy (Adaptiv)
 • ad hoc rapportering, analyse og prosjekter


Ønskede kvalifikasjoner:

 • høyere økonomisk utdannelse
 • 2-5 års erfaring fra lignende stilling eller revisjon
 • solid regnskapsforståelse
 • kjennskap til konsernregnskap og IFRS er en fordel, men ikke et krav
 • god systemforståelse og -interesse
 • gode ferdigheter i Excel
 • god muntlig og skriftlig fremstillingsevne, både på norsk og engelsk


Hvem er du?
Vi tror at den rette kandidaten er deg som trives med å ta eierskap og ansvar for å sikre kvalitet og fremdrift i prosesser, leveranser og prosjekter. Av natur er du nysgjerrig og du trigges av å kunne være med å påvirke, forbedre og utvikle.

For å lykkes i rollen bør du være analytisk anlagt, strukturert og proaktiv. Vi er på jakt etter deg som har ambisjoner om, og potensiale til, å ta mer ansvar og lederskap i takt med selskapets vekst. Videre må du også kunne skape tillit gjennom gode relasjonsbyggende egenskaper og et godt humør, og du må du trives i et klima hvor veksten er stor og endringstakten høy.


Vi tilbyr:
Til den rette kandidaten kan Advania Norge tilby en spennende reise i et internasjonalt IT-selskap. Group Controller vil sitte sentralt plassert i organisasjonen og få utfordrende, varierende og lærerike oppgaver. I tillegg vil du bli del av et engasjert og kompetent team med fokus på åpenhet, ærlighet og samarbeid.

Vår kultur er preget av et sterkt fellesskap hvor deling av kunnskap og kompetanse står sentralt. Vi er selvsagt svært opptatt av kunden, men internt er det en sterk lagånd som står sentralt. Godt samspill må ligge til grunn for at vi alle skal yte sitt beste.
Selskapet består av medarbeidere hvor noen har jobbet i IT-bransjen i hele sin karriere, mens andre er sylferske.  Vi har både nyutdannede toppkandidater og «young professionals». I tillegg har vi en ung og sterk ledelse som ser viktigheten av trivsel og god kultur, og det smitter over på oss andre.

Vi tilbyr en fleksibel arbeidshverdag og har kontorer både i Asker og Oslo Sentrum, og kontorplass for denne rollen er valgfritt.


Virker dette interessant ber vi deg, i henhold til GDPR, søke via www.financepeople.no, og ikke direkte på mail til oppgitt kontaktperson. Ved spørsmål kan du kontakte FinancePeople ved Nora Lundstrøm, Senior Rådgiver i FinancePeople, på 482 71 203 / nora.lundstrom@financepeople.no.Alle henvendelser behandles konfidensielt.


Lignende søk: Konsulent, IT / Tech /