Controller til PE-eid selskap i vekst

Lagre
Du må logge på eller
opprette en konto for å lagre en jobb.

Cloud Connection (tidligere Økonomibistand) er en ledende leverandør av forretningssystemer i Norge og Sverige. Med utgangspunkt i produkter fra Visma og andre tredjepartsleverandører leverer selskapet programvare, utvikling, rådgivning og konsulenttjenester til bedrifter i alle størrelser. Vårt mål er å være den totale samarbeidspartner innen økonomi, logistikk, HR/lønn og CRM. Selskapets kjerneverdier bygger på at vi skal være engasjerte, utforskende, omsorgsfulle og solide, der fornøyde kunder og ansatte er i fokus. Selskapet er i sterk vekst og har en omsetning på ca. NOK 260 millioner kroner og solid lønnsomhet. Selskapet har 160 ansatte og har PE-selskapet Equip som majoritetseierPå bakgrunn av sterk vekst ser Cloud Connection (tidligere Økonomibistand) behov for å styrke sin økonomifunksjon med en solid Controller. Rollen er nyopprettet, og du vil få muligheten til å definere og utvikle funksjonsområdet sammen med CFO. Som Controller hos oss blir du del av et lite, men kompetent økonomiteam på fire ressurser og få mulighet til å jobbe med et bredt spekter av oppgaver innen økonomiområdet, som også dekker ESG/bærekraftsarbeid. Du vil bli eksponert for alle deler av virksomheten, mot styret og mot konsernets største aksjonær – Equip Capital. Stillingen rapporterer til CFO og holder til på Helsfyr. 

Hovedansvar og oppgaver

 • bidra i videreutviklingen av selskapets interne og eksterne rapportering 
 • forbedring og effektivisering av interne rutiner og prosesser
 • økonomisk analyse og beslutningsstøtte for ledelse, datterselskaper og forretningsområder
 • strukturering og kvalitetssikring av kundedata og avtaler
 • bidra til utvikling av rapporter i Power BI/andre verktøy
 • forberedelse av styremateriale og andre presentasjoner
 • bidra i prognose -og budsjettprosesser 
 • ad hoc analyser, rapporter og prosjekter


Ønskede kvalifikasjoner:

 • høyere økonomisk utdannelse (bachelor- eller mastergrad innen finans, økonomi, regnskap/revisjon)
 • 2-4 års relevant arbeidserfaring, gjerne fra revisjon eller controlling
 • positivt med erfaring av utvikling -og effektiviseringsprosesser i en økonomifunksjon
 • god økonomisk, finansiell og strategisk forståelse
 • interesse for IT og digitale løsninger


Personlige egenskaper:

Den ideelle kandidaten er en selvstendig, fremtidsrettet og løsningsorientert person som liker å drive forbedringsprosesser. Videre har du analytiske egenskaper, er strukturert og proaktiv. Det vektlegges at du har god kommunikasjonsevne både muntlig og skriftlig, og at du evner å utfordre i situasjoner der det er nødvendig. 

Vi tilbyr

Cloud Connection tilbyr en sentral og utfordrende stilling i et selskap med vekstambisjoner. Den rette kandidaten vil få stor mulighet for påvirkning og innflytelse gjennom den neste fasen av gruppens reise. 

Dersom dette virker interessant, ber vi deg, i henhold til GDPR, om å søke via www.financepeople.no og ikke direkte på e-post til oppgitt kontaktperson. 
Ved spørsmål kan du likevel kontakte FinancePeople ved Emilie Grønsund, Senior Rådgiver i FinancePeople, på mob 920 52 534 eller emilie.gronsund@financepeople.no 

Alle henvendelser behandles konfidensielt.

Søknader behandles fortløpende. 


Lignende søk: Konsulent, IT / Tech /, Salg / Markedsføring, Telekommunikasjon