Fremoverlent og erfaren Regnskapsansvarlig til Private Equity eid selskap i vekst

Lagre
Du må logge på eller
opprette en konto for å lagre en jobb.

Rush er Europas ledende aktør innen trampolineparker med 29 parker i seks land. Parkene har trampoliner, sklier, hoppetårn og andre fysisk utfordrende elementer på vegger og gulv. Her kan både barn og voksne utfordres og ha det gøy. Parkene har egen kafé og arrangerer bursdagsfester, utdrikningslag og andre arrangementer for skoler, foreninger og bedrifter. Vårt mål er å være den beste opplevelses- og aktivitetsparken!

Rush åpnet Skandinavias første store trampolinepark i Oslo juni 2016 og har i dag totalt 9 parker i Norge, to i Danmark, to i Sverige, seks i England, ni i Tyskland og en i Finland. Konsernet har startet med padel tennis og har flere sentre i Norge og Tyskland.

Hovedkontoret til selskapet er sentralt på Lysaker i Bærum. Selskapet er eid av et PE-selskap.


Rush gruppen har vokst kraftig de siste årene og har store ambisjoner om videre vekst i Europa. Selskapet er derfor på utkikk etter en nysgjerrig, fleksibel og erfaren Regnskapsansvarlig som ønsker å være med på denne reisen. Dette er en unik mulighet for deg som ønsker varierte og utfordrende arbeidsoppgaver i et selskap med store utviklingsmuligheter. Som Regnskapsansvarlig i Rush vil du ha det overordnede ansvaret for regnskapsførsel og årsoppgjør for de norske selskapene i gruppen og du vil få være med på å bygge opp en effektiv regnskapsfunksjon i alle våre markeder. Stillingen rapporterer til, og vil jobbe tett med, konsernets CFO. 

Arbeidsoppgaver

 • overordnet ansvar for regnskapsførsel, skatt og mva. i de norske selskapene 
 • årsoppgjør for de norske selskapene i gruppen
 • kontakt med revisor 
 • kontakt med regnskapsførere i utenlandske enheter 
 • månedsavslutning for norske selskaper
 • løpende regnskapsførsel og bilagsbehandling
 • utarbeidelse og implementering av regnskapsmanual for konsernet


Ønskende kvalifikasjoner

 • høyere økonomisk utdanning, autorisert regnskapsfører eller lignende
 • 3-7 års relevant erfaring, gjerne fra et regnskapskontor 
 • solid regnskapsforståelse og erfaring med årsoppgjør
 • interesse for konsernregnskap er en fordel, men ikke et krav
 • god muntlig og skriftlig fremstillingsevne på norsk og engelsk 

 
Personlige egenskaper

Vi ser etter deg som er fremoverlent, nysgjerrig og som trives med nye utfordringer. Du er nøyaktig, strukturert og er opptatt av å levere god kvalitet i arbeidet ditt. Videre er det viktig at du er initiativrik, følger opp og sørger for at ting blir gjort. For å trives i denne rollen må du være selvstendig, løsningsorientert og kommunisere godt med forskjellige type mennesker. Den rette kandidaten er fleksibel og trives i et hektisk, men uformelt miljø. 
 
Vi tilbyr

Til den rette kandidaten kan vi tilby varierte og utfordrende arbeidsoppgaver i et selskap med sterke vekstambisjoner.  Du vil bli en del av et dynamisk og kompetent miljø som brenner for å utvikle konsernet videre.  Vi er på utkikk etter en person som ønsker å utvikle seg og tilbyr gode muligheter for både personlig og faglig utvikling.  Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og holder til i moderne lokaler på Lysaker. 

Virker dette interessant ber vi deg, i henhold til GDPR, søke via www.financepeople.no. Ved spørsmål kan du kontakte FinancePeople ved Jannicke H. Lunder på mobil 92821239/jannicke.lunder@financepeople.no eller Mona Gabrielsen på mobil 91746917/mona.gabrielsen@financepeople.no.

Alle henvendelser behandles konfidensielt.

Vi håper å høre fra deg!


Lignende søk: Leder, Helse / Sosial, Annet Bransje