Business Controller til innovativt techselskap i vekst

Tradesolution AS eies av NorgesGruppen, COOP Norge , REMA 1000 Norge og Dagligvareleverandørenes Forening. Tradesolution er et kompetanse- og teknologiselskap som utvikler og drifter tjenester knyttet til salg, logistikk/vareflyt og digitalt innhold for dagligvare- og serveringsbransjen i Norge. Målet er å levere betydelige merverdier og skape store positive ringvirkninger til bransjer, kunder og eiere. Selskapet har i dag ca. 70 ansatte og holder til i moderne lokaler i Ole Deviks vei i Oslo.

Tradesolution har de siste årene hatt en betydelig vekst, og selskapet har investert i utvikling av nye produkt- og tjenesteområder. Selskapet har store vekst- og utviklingsambisjoner for fremtiden. Tradesolution vil i 2022 omsette for i overkant av 140 millioner NOK.

Vår visjon er 'Dagligvarebransjens foretrukne samarbeidspartner - hver dag'


Tradesolution er et spennende teknologiselskap som opererer i grensesnittet teknologi og retail. Selskapet har hatt en betydelig vekst de siste årene og søker nå en analytisk og forretningsorientert Business Controller som ønsker å være med på å utvikle selskapet videre. Du vil få en sentral rolle i selskapet og jobbe tett opp mot både ledergruppen og økonomisjefen. Som business controller vil du bidra med viktige analyser og du vil ha stor påvirkningskraft i utvikling av egen rolle. Dette er en bred rolle hvor du kan få muligheten til å jobbe med et bredt spekter av oppgaver. 

Arbeidsoppgaver:

 • støtte ledelsen med ulike analyser
 • bistå med å utvikle økonomiske prosesser
 • utvikling og oppfølging av KPIer 
 • deltakelse i budsjett- og prognoseprosessen
 • bidra med utvikling av nye økonomiske rapporter for selskapet
 • bistå med analyser ut mot andre avdelinger
 • delta i ulike prosjekter 
 • bistå ved andre ad-hoc oppgaver

Kvalifikasjoner:

 • høyere økonomisk utdannelse
 • minimum 1-3 års relevant arbeidserfaring
 • solide Excel-kunnskaper og generelt god systemforståelse
 • gode norskkunnskaper, både muntlig og skriftlig


Personlige egenskaper:

For å lykkes og trives i rollen må du være forretningsorientert, analytisk anlagt, omgjengelig og ha solid gjennomføringsevne. Du er selvstendig og trygg i deg selv, men samarbeider godt med andre og bidrar til et godt arbeidsmiljø.  Videre bør du være initiativrik, strukturert, en god relasjonsbygger, fleksibel, samt like å ta forskjellige roller i ulike prosjekter. Interesse for teknologi og innovasjon er en fordel. 

Det tilbys:

Til rett kandidat kan vi tilby en variert og fleksibel arbeidshverdag med spennende utfordringer i et innovativt miljø. Du vil få muligheten til å knytte mange interessante relasjoner og få unik erfaring fra ulike prosesser og selskaper. Du vil bli en del av et hyggelig og kompetent arbeidsmiljø preget av stort engasjement og arbeidsglede. Tradesolution har stort fokus på tverrfaglig teamarbeid og utvikling av sine ansatte. Selskapet holder til i moderne lokaler på Bryn i Oslo. Det tilbys konkurransedyktige betingelser.

I Tradesolution jobber vi etter følgende verdier: Vi tør å utfordre, vi er lidenskapelige, vi er til å stole på og vi bryr oss!

Virker dette interessant ber vi deg, i henhold til GDPR, søke via www.financepeople.no. Ved spørsmål kan du kontakte FinancePeople ved Mona Gabrielsen på mobil
917 46 917/mona.gabrielsen@financepeople.no, eller Jannicke H. Lunder på mobil
928 21 239/jannicke.lunder@financepeople.no

Alle henvendelser behandles konfidensielt.

Vi håper å høre fra deg!


Lignende søk: Konsulent, IT / Tech /, Telekommunikasjon, Varehandel / Kjededrift / Merkevare / FMCG