Senior Accountant til internasjonalt selskap

Konica Minolta er globalt ledende innen dokumentløsninger og tjenester rettet mot bedriftsmarkedet. Våre produkter og tjenester fokuserer på effektivisering, sikkerhet, digitalisering og kontroll. Skreddersydde løsninger, med riktig kombinasjon av maskinvare, programvare, tjenester og ekspertråd, sikrer at våre kunder får et optimalt driftsmønster og den mest kostnadseffektive drift. Vi mener å ha markedets beste kvalitet og driftssikkerhet på våre produkter. Vår service- og supportorganisasjon sørger for at de løsninger som blir levert driftes og supporteres i samsvar med serviceavtalene. For oss er kundetilfredshet nøkkelfaktoren i vår virksomhet. Konica Minolta har ca. 110 ansatte og en forventet omsetning i 2022 på rundt 250 millioner kroner. Hovedkontoret ligger i moderne lokaler i Nydalen i Oslo. Vårt landsdekkende distribusjonsnett inkluderer egne salgskontorer samt 30 frittstående forhandlere. Konica Minolta Business Solutions Norway AS er en del av et verdensomspennende høyteknologisk selskap med ca. 40 000 ansatte.


Konica Minolta ønsker nå å styrke teamet med en analytisk, initiativrik og selvstendig Senior Accountant til selskapets norske hovedkontor i Nydalen. Du vil bli en del av et internasjonalt miljø i et ledende, globalt teknologikonsern hvor mulighetene for både faglig og personlig utvikling er store. Stillingen rapporterer til Accounting Manager.

Arbeidsoppgaver

  • oppfølging av og samarbeid med ekstern regnskapsfører, regnskapet er outsourcet og all bokføring gjøres eksternt
  • kvalitetssikre og følge opp bokføring og avstemminger
  • støtte i måneds- og årsavslutningsprosesser i samarbeid med ekstern regnskapsfører
  • bistå i -eller drive forbedringsprosjekter (prosesser og effektivisering) både lokalt og i Nordisk regi
  • ad hoc-prosjekter og analyser


Ønskede kvalifikasjoner

  • minimum fem års relevant erfaring
  • god regnskaps- og økonomiforståelse
  • god systemkompetanse (KM bruker Navision/M365), og gode ferdigheter i Excel
  • god muntlig og skriftlig fremstillingsevne, både på norsk og engelsk

 

Personlige egenskaper

Vi søker etter deg som er strukturert, faglig trygg og med en sterk vilje og evne til å skape resultater. Du er initiativrik og nysgjerrig av natur, er selvgående og evner å drive prosesser både på egen hånd og i samarbeid med andre. Den rette kandidaten forstår viktigheten av kvalitet i leveransene og innehar en høy grad av både nøyaktighet og effektivitet. At du har en positiv holdning og en bidragsyter til et godt arbeidsmiljø er også viktig.
 


Vi tilbyr

Til den rette kandidaten kan Konica Minolta tilby en utfordrende og variert stilling i et hyggelig og engasjert arbeidsmiljø med høyt faglig nivå. Det tilbys konkurransedyktige betingelser og meget god pensjons- og forsikringsordninger. Kontoret har sentral beliggenhet i Nydalen med parkering til ansatte.  


Virker dette interessant ber vi deg, i henhold til GDPR, søke via www.financepeople.no og ikke direkte på mail til oppgitt kontaktperson. Ved spørsmål kan du kontakte Ulrik Langabø på 930 05 357/ulrik.langabo@financepeople.no.

Alle henvendelser behandles konfidensielt. Søknader behandles fortløpende.


Lignende søk: Konsulent, IT / Tech /