Senior Financial Controller til et av Norges ledende merkevareselskap

Ringnes er Norges ledende merkevareselskap innen drikkevarer. Vi startet med ølbrygging i 1877 og har siden den gang utviklet både oss og drikkevaremarkedet betydelig, alltid med fokus på kvalitet og innovasjon. Drikkevarene vi produserer er kjernen i virksomheten vår, og 900 medarbeidere jobber hver dag for å kunne tilby norske forbrukere de beste drikkealternativene til alle anledninger. Vi er stolte av å ha medarbeidere som viser et stort engasjement både for jobben sin og for merkevarene vi produserer. De vet at det grundige arbeidet de legger ned sikrer kvalitet i alle ledd. Å jobbe i Ringnes er å være del av norsk historie. Selv om det sitter mange tradisjoner i veggene hos oss, så er Ringnes også en arbeidsplass som preges av nytenking og innovasjon. Hos oss samarbeider vi på tvers av roller og funksjoner for å nå de målene vi setter oss. Ringnes eies av Carlsberg Group, og gjennom Carlsbergs internasjonale bryggerinettverk utveksler Ringnes kompetanse og erfaring. Det internasjonale samarbeidet mellom bryggeriene og medarbeiderne i konsernet er også en viktig del av den daglige driften i Ringnes.


Har du erfaring fra revisjon og er glad i faget, men lei av revisjonsmetodikk og høy arbeidsbelastning? Da kan dette være en unik mulighet for deg!

Vi ser etter deg som har revisjonsbakgrunn eller kommer fra lignende rolle og som ønsker å jobbe i et internasjonalt miljø med regnskap og internkontroll. Som Senior Financial Controller vil du støtte Head of Accounting i å sikre høy kvalitet av regnskapet og tidsriktig rapportering av de norske konsernenhetene i Ringnes, og du vil være en verdifull fagressurs internt i Ringnes. Rollen vil ha ansvar for lokale regnskapsprosesser og koordinering internt i teamet, med Shared Service-senter i Polen som produserer alt av regnskap, med revisor samt med øvrige funksjoner internt i Carlsberg-konsernet. 

Dine ansvarsområder og -oppgaver vil hovedsakelig være:

  • overordnet ansvar for internkontroll, sikre etterlevelse av finansielle lover, regler og retningslinjer
  • ansvar for månedsavslutningsprosessen og konsernrapportering iht IFRS, herunder kontrollsjekke og sikre at avsetninger, periodiseringer og løpende bokføring utført av Shared Service Center er gjort iht norske regnskapsprinsipper
  • ansvar for lovpålagt rapportering til lokale myndigheter, blant annet årsregnskap og ligningspapirer
  • kontaktperson mot revisor (intern og ekstern)
  • implementering av retningslinjer og prinsipper
  • bistå i vurderinger av regnskapsmessige problemstillinger for konsernet og datterselskaper
  • deltakelse i tverrfunksjonelle finansprosjekter
  • fagressurs mot andre avdelinger i konsernet

Ønskede kvalifikasjoner:

  • høyere utdannelse innen økonomi, regnskap eller revisjon
  • minimum 2-3 års relevant erfaring, gjerne fra revisjon
  • god kjennskap til IFRS og NGAAP
  • erfaring med å identifisere prosessforbedringer
  • erfaring med SAP/HFM vil være en fordel
  • kommunikasjonsferdigheter på norsk og på engelsk


Når vi har funnet den rette, er vi sikre på at vi kan tilby:

  • spennende og utfordrende oppgaver i en tradisjonsrik bedrift, med noen av Norges sterkeste merkevarer
  • fine faglige og sosiale impulser fra en variert gjeng med kompetente kollegaer
  • gode utviklingsmuligheter, både nasjonalt og internasjonalt gjennom Carlsberg Group
  • konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger


Vi ser etter deg med evne til å arbeide ryddig og håndtere dager med høyt arbeidstempo. Du tar ansvar for oppgaver, sørger for at disse fullføres og er proaktiv med tanke på å identifisere forbedringspunkter. Du er serviceinnstilt og trives i samarbeid med andre, selv i en hektisk hverdag. Hos oss skjer det mye og du får muligheten til å være med på en spennende og utviklende reise fra dag en. For oss handler suksess om en mangfoldig og rik sammensetning av både mennesker, merkevarer og produkter. Hos Ringnes og i Carlsberg ønsker vi å rekruttere og utvikle mennesker inn i et inkluderende fellesskap som dyrker rettferdighet, mangfold, likestilling, og kulturell forståelse. Ved å høste fra ulike perspektiver og erfaringer mener vi at vi vil oppnå et konkurransefortrinn i markedet, og samtidig bygge en organisasjon som er klar for morgendagens utfordringer og vekst. Vi har som mål å skape lik tilgang til muligheter for alle uavhengig av kulturell bakgrunn, etnisitet, kjønn, kjønnsidentitet og uttrykk, alder, språk, religion, funksjonshemming, seksuell legning, utdanning og livssyn.

Virker dette interessant ber vi deg, i henhold til GDPR, søke via www.financepeople.no, og ikke direkte på mail til oppgitt kontaktperson. Ved spørsmål kan du kontakte FinancePeople ved Emilie Grønsund på mobil
920 52 534 / emilie.gronsund@financepeople.no, eller Mona Gabrielsen på mobil
917 46 917 / mona.gabrielsen@financepeople.no 

Vi håper å høre fra deg!

Alle henvendelser behandles konfidensielt.


Lignende søk: Bank & Finans, IT / Tech /, Telekommunikasjon