Regnskapssjef til markedsledende transportkonsern med fokus på bærekraftig mobilitet

FinancePeople AS er et spesialisert rekrutterings- og konsulentselskap innenfor økonomi, regnskap og finans. Våre rådgivere er økonomer med relevant erfaring innenfor våre fokusområder. Gjennom våre prosesser vektlegger vi høy kvalitet og verdiskaping - både for våre kunder og kandidater. For mer informasjon, se vår hjemmeside www.financepeople.no.


Markedsledende transportselskap er på jakt etter en Regnskapssjef. Du vil ha hovedansvaret for den eksterne rapporteringen av samtlige av konsernets enheter og sørge for at de til enhver tid tilfredsstiller relevante lover og regler, samt interne retningslinjer. I tillegg vil du koordinere regnskapsprosesser og være en pådriver for å effektivisere og digitalisere interne rutiner og prosesser knyttet til økonomi og rapportering. Du vil ha personalansvar for regnskapsteamet på 2-4 personer og rapportere til konsernets Økonomidirektør. 

Sentrale arbeidsoppgaver: 

  • ledelse og utvikling av regnskapsteamet
  • faglig og operativt ansvar for regnskap, skatt og avgift
  • kvalitets- og internkontroll for selskapets regnskapsproduksjon, årsregnskap og rapportering til styret og eiere
  • pådriver til å effektivisere, forbedre og utvikle regnskapsprosesser og -systemer
  • kontaktpunkt for ekstern revisor
  • ad hoc regnskapsoppgaver

Ønskede kvalifikasjoner: 

  • høyere økonomisk utdannelse
  • minimum 5 års erfaring fra regnskap og/eller revisjon
  • solid regnskapsforståelse og erfaring fra større selskap er en fordel 
  • god system- og prosessforståelse 
  • god skriftlig og muntlig fremstillingsevne både på norsk og engelsk

Personlige egenskaper:

Vi ser etter deg som har en solid regnskapsforståelse og interesse for regnskapsfaget, samtidig som du trives med å jobbe med mennesker og lederansvar. For å lykkes i rollen må du ha en metodisk tilnærming til oppgaver, og være god på å planlegge og prioritere din egen hverdag. Du må i tillegg være opptatt av kvalitet og gode prosesser, samt være strukturert og nøyaktig av natur. Videre er du fleksibel og liker å jobbe i et operativt og til tider hektisk miljø. 

Vi tilbyr: 

Til den rette kandidaten kan vi tilby en utfordrende og variert stilling hvor du får være med på utviklingen av en mer miljøvennlig fullelektrisk fremtid med fokus på bærekraftig mobilitet. Konsernet har et godt arbeidsmiljø med motiverte, engasjerte og kompetente kollegaer hvor det er muligheter for god faglig og personlig utvikling. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser med en fleksibel hverdag og holder til i moderne lokaler i Oslo sentrum.

Virker dette interessant ber vi deg, i henhold til GDPR, søke via www.financepeople.no, og ikke direkte på mail til oppgitt kontaktperson. Ved spørsmål kan du kontakte FinancePeople ved Madeleine Bjørkman på mobil 977 67 773 / madeleine@financepeople.no eller Ulrik Langabø på mobil
930 05 357 / ulrik@financepeople.no.

Alle henvendelser behandles konfidensielt.

Vi behandler søknader fortløpende.


Lignende søk: Leder, Transport / Logistikk / Lager