Business Analyst med forretningsteft søkes

Visolit fokuserer på hybride skytjenester og hjelper kunder å utnytte dagens og morgendagens løsninger for å oppnå konkurransefortrinn. Vi tror på potensialet som ligger i å omfavne og dele kunnskap, styrken i å oppnå noe sammen og mulighetene som ligger i utvikling og endring. Visolit er i sterk vekst og har mer enn doblet inntektene på to år til estimerte 2,9 mrd for 2019 med en underliggende organisk vekst på cirka 10 %. Vi er tilstede ved 14 lokasjoner i 4 land og har cirka 1.200 ansatte og over 2 500 virksomheter som kunder i Norden. Visolit eies av PE fond under forvaltning av IK Investment Partners.


Visolit søker en proaktiv og dyktig Business Analyst til hovedkontoret i Asker. Som Business Analyst vil du arbeide med lønnsomhetsanalyser, controlling og -rapportering knyttet til konsernets hovedinntektsområder, tjenester og kunder i tillegg til ad-hoc analyser og rapportering. Konsernet har høy endringstakt og du vil i stillingen møte mange spennende problemstillinger og prosesser. Stillingen er selvstendig, vil ha en god variasjon i arbeidsoppgaver og utvikle seg i takt med selskapets og din utvikling. Du vil være med i et team som jobber med et bredt spekter av økonomifaglige problemstillinger, og du vil rapportere til CFO.

Arbeidsoppgaver

 • lønnsomhetsanalyser og -rapportering knyttet til hovedinntektsområder, tjenester og kunder
 • analyser for controllingformål med sikte på fullstendighet i inntekter og bruttomarginanalyser
 • bidra til økt kvalitet og utforming av grunndata
 • analyse av aktuelle problemstillinger
 • strategisk analyse og bistand i forretningsplanarbeidet
 • bidra ved integrasjon av oppkjøpte selskaper
 • ad-hoc analyser og rapportering

Økonomimiljøet i Visolit konsernet er et sammensveiset team der vi hjelper hverandre og det kan ved behov være nødvendig å bidra innen andre funksjoner.

Ønskede kvalifikasjoner

 • høyere økonomisk utdanning på mastergradsnivå
 • minimum to års erfaring, gjerne fra consulting, controlling, analyse eller revisjon
 • kunnskap om, og interesse for it-systemer som ERP, CRM og andre nøkkeldatakilder. Kjennskap til SAP og PowerBI er en fordel
 • god kompetanse innen Excel og andre analyseverktøy
 • gode skriftlige og muntlige norsk -og engelskkunnskaper

Personlige egenskaper
Vi ser etter deg som er initiativrik, arbeidsvillig og ha en proaktiv holdning til dine arbeidsoppgaver. Du må være analytisk og ha nysgjerrighet for hvor konsernet tjener sine penger og hvilken betydning dette har for strategisk utvikling. For å trives hos oss må du være glad i å samarbeide med andre og se på det å lære nye ting som nødvendig for å ta nye steg i din karriere. Stor arbeidsglede og høy arbeidskapasitet er viktige forutsetninger. Selv om teamarbeid er viktig hos oss så evner du å jobbe selvstendig med høy gjennomføringskraft og beslutningsdyktighet. Som person evner du å løfte blikket, analysere og se helheten rundt ulike problemstillinger, samtidig som du jobber strukturert og grundig.


Vi tilbyr
Som ansatt hos oss vil du bli del av en dynamisk kultur i en fremtidsrettet bransje. Vi tilbyr et godt fagmiljø med hyggelige og motiverte kollegaer, der du vil ha gode muligheter for både faglig og personlig utvikling. Vi holder til i moderne lokaler sentralt i Asker og tilbyr konkurransedyktige betingelser.

For nærmere informasjon om Visolit; se www.Visolit.no 

Ved spørsmål kan du kontakte John Ola Solheim, Senior Rådgiver i FinancePeople, på mob 909 91 137 eller john.ola.solheim@financepeople.no  Alle henvendelser behandles konfidensielt.


Lignende søk: Annet, IT / Tech /, Telekommunikasjon