OroEiendom søker kommersiell prosjektleder /eiendomsutvikler

 

Oro er en ledende partnerstyrt eiendomsaktør somkjøper, utvikler og forvalter næringseiendom. Vår tilnærming til bransjen er industriell der verdier skapes i alle faser av prosjektene. Prosjektene eies av ORO sammen med våre samarbeidspartnere og medinvestorer. Ansatte oppfordres også til å investere i prosjektene. Vi er i dag 21 mennesker som jobber helt eller delvis i selskapet. Vi forvalter ca. 60 eiendommer med markedsverdi på ca. 12 milliarder NOK fordelt på 450 000 m². Eiendommene er hovedsakelig lokalisert i området rundt Oslo med et særlig fokus på lager/industri/kombinasjonseiendommer med sentral beliggenhet. Mer info på www.oroeiendom.no


Oro kombinerer finans- og eiendomskompetanse for å levere markedsledende avkastning på våre investeringsprosjekter. Vi søker en ny kollega til vårt team for å imøtekomme den økende mengden av eiendomsprosjekter.

Du har en brennende interesse og forståelse for eiendomsutvikling og -investeringer, og du har relevant utdannelse. Det vil være en fordel med erfaring fra eiendomsrelatert virksomhet.

Hovedoppgavene vil være:

  • foredling og aktiv oppfølging av eiendommer, herunder lede utviklingsprosjekter, oppfølging av leietakere, kontakt med investorer etc.  
  • ansvar for utleie og oppfølging av leietakere
  • løpende bidra til å utvikle verdiene i eiendommene og gjennomføre salgsprosesser ved exit
  • bidra med intern forretningsutvikling

Kvalifikasjoner

  • meget god kommersiell forståelse og sterk interesse for eiendom
  • evne til å skape entusiasme, herunder å forhandle og signere leiekontrakter
  • høyere teknisk og/eller økonomisk utdannelse med gode akademiske resultater
  • minimum 5 års relevant erfaring fra ledende eiendomsselskap, entreprenør /eiendomsutvikler eller konsulentselskap
  • sterk analytisk med gode ferdigheter i Excel
  • god muntlig og skriftlig formuleringsevne, både på norsk og engelsk

Personlige egenskaper
Den rette kandidaten har en solid kommersiell forankring og interesse for eiendomsfaget. Du er strukturert og ønsker å bidra til selskapets utvikling og skape verdier for ORO og våre medinvestorer. Du har gode holdninger, er dedikert, og er resultatorientert og kundefokusert. Vi verdsetter fleksibilitet, god arbeidskapasitet samt gode kommunikasjons- og samarbeidsegenskaper.
I tillegg må du dele vår visjon om å skape gull av murstein og at verdier skapt skal komme leietakere, eiere og eiendommens lokalsamfunn til gode.

Vi kan tilby
OroEiendom kjennetegnes ved høy faglig kompetanse, mye engasjement og et godt kollegialt miljø. Vi kan tilby spennende arbeidsoppgaver, konkurransedyktige betingelser og god personlig utvikling for den rette kandidaten. 


Virker dette interessant ber vi deg  søke via www.financepeople.no og ikke direkte på mail til oppgitt kontaktperson. Ved spørsmål kan du kontakte Finance People ved André Herlofsen på mobil +47 934 80 266 / ah@financepeople.no.

Alle henvendelser behandles konfidensielt, også for oppdragsgiver hvis ønskelig.

Søknadsfrist snarest


Lignende søk: Konsulent, Eiendom / Eiendomsmegling